Boltozaurus
Blogger.Klub
Dołączył/a: 18 Sie 2010 Posty: 20 Miasto: ZG
|
Wysłany:
2012-01-28, 23:45
|
|
|
Coś nowego wiadomo w sprawie tych komentarzy? Kiedy będzie to normalnie wyglądać?
Wcześniej wystarczyło wyłączyć rss komentarzy i wszystko wyglądało po staremu, a teraz nawet to nie dział. Czcionka i przerwy są małe, przez co wszystko jest nieczytelne i zniekształcone. Kiedy, kiedy, kiedy, zapytał zniecierpliwiony.
Komentarze na całą stronę i wyskakujące okienka mnie nie interesują, muszą być osadzone pod postem.
Więc stąd pytanie. Da się jakoś samemu narzucić wygląd czcionki i jej rozmiary w komentarzach? Coś dopisać do szablonu? Jeśli tak, to co i jak, bo zawsze się tam boję samemu grzebać, żeby się wszystko nie rozsypało.
I zupełnie offtopowo.
Widać było, że tutaj http://forum.blogowicz.in...-www-vt4948.htm dopisałem posta? Bo był dubel i dwa ostatnie zostały scalone. Nie wiem jak to forum w tej kwestii funkcjonuje, a nie chciałbym się tam dalej produkować, jeśli nikt tego nie zauważy
|
______________________________________________________ Smash Them All ! ! ! - czyli zielone archiwum, główne źródło gamma informacji oraz inne okołohulkowe fanaberie. |
|