robaszekk
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2013-08-28, 09:07 Wybijający na środku kawałek tekstu z poprzedniego posta
|
|
|
Witajcie, proszę o pomoc na tym forum pierwszy raz i mam nadzieję, że uda mi się przedstawić mój problem jak najdokładniej i że otrzymam od kogoś pomoc, bo błąd który pojawia się na moim blogu bardzo mnie zniechęca do działania
Po dodaniu nowego posta i opublikowaniu go zauważyłam, że nagle pojawia się na nim nałożony, wybity kawałek tekstu z poprzedniego posta. Próbowałam już zmieniać rozmiary zdjęć, ale zawsze sprawa wyglądała podobnie. Jedynie kiedy usunęłam wszystkie zdjęcia, problem zniknął - ale przecież nie będę bloga prowadziła bez zdjęć. Zawsze wrzucam zdjęcia o tej samej szerokości (750px) i nigdy takiego problemu nie było. Zdjęcia które wrzuciłam do najnowszego posta również mają taką szerokość, a w dodatku tak jak wspomniałam, ustawiałam dla testu ich rozmiar na 'bardzo małe' w edycji posta i problem wciąż się pojawiał. Kiedy na chwilę 'chowam' poprzedni post (za pomocą opcji 'przywróć kopię roboczą', wtedy wszystko wydaje się być ok, ale w edycji tego posta sprawdzałam co może być przyczyną błędu i nie potrafię tego rozstrzygnąć. Aby najlepiej zobrazować mój problem, podaję linka do bloga: http://lookssogreat.blogspot.com/
Tekst ten pojawia się przy najnowszym poście na wysokości między dwoma pierwszymi zdjęciami, jest wysunięty do lewej strony, nakłada się również na zdjęcia. Kilka osób pisało mi że one nie widzą tego problemu (może czytały post osobno, tzn 'wchodziły' do najnowszego posta), ale ja sprawdzałam na trzech komputerach, w różnych przeglądarkach i widzę dalej ten problem.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
|