Zawsze pomalowane Nie ruszam się z domu bez pomalowanych.
W wakacje jak najdłuższe, w czasie szkoły niestety krótkie z uwagi na zajęcia wf
Najbardziej lubię różowe lakiery, ale często coś kombinuję. Teraz na paznokciach takie coś:
EDIT: Powie mi ktoś dlaczego zdjęcie, które wstawiam na komputerze w plikach wygląda normalnie, a w poście jest pomarańczowe :O
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2015-08-25, 22:10 ]
tak wygląda podgląd załącznika, po kliknięciu widać normalne zdjęcie, nie przejmuj się tym
krótkie, nieumalowane, własne. nigdy nie umiałam malować paznokci, zawsze wychodziło mi to koślawo a ja nie miałam jakiegoś parcia, żeby się tego nauczyć. jak już to zdarzy mi się w lecie paznokcie u nóg pomalować, ale bez żadnych ozdóbek, kolorków ani nic. pod tym względem jestem kompletnym beztalenciem
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-08, 20:15
W miarę krótkie, jak mam ochotę to maluje na jeden, max. dwa kolory (jestem za leniwa na jakiekolwiek wzory). Siedzenia nie urywają ale mi tam odpowiadają
Robię sobie nowe paznokcie raz w tygodniu - w tym momencie są długie, grafitowo-brokatowe z czarnymi końcówkami. W chwili obecnej przymierzam się do zakupu stempelków
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-09-21, 17:48
Chętnie bym wynajęła kogoś do malowania paznokci - potwornie nie lubię tego robić, a najgorsze jest czekanie jak wysychają...można zasnąć
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Całe szczęście, że dziś dominują już hybrydy, kto by pomyślał, że teraz będzie tak wygodnie
Myślę, że warto kupić lampę, to i tak nam się zwróci Trzeba tylko pamiętać, żeby raz na jakiś czas zrobić sobie trochę przerwy - później się rozdwajają, łamią itd.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).