Taka przyjaźń jest jak najbardziej możliwa. Pomogli mi w kilku trudnych stacjach, mogę z nimi rozmawiać o praktycznie wszystkim i wszystko działa, nasze relacje się nie zmieniają.
nieee.. to zawsze ryzykowna gra.. Facet to facet, raczej zawsze cos mu przez mysl w ktoryms momencie przeleci heh a i kobietom sie to zdarza. Tylko jedni w przyjazni te chwile przemilcza i w glebi siebie skryją a inni je uzewnętrznią i przyjazn popsują. no i przyjazni ni ma.
Ja myślę, że przyjaźń możliwa jest, ale to nie oznacza, że jest kompletnie platoniczna. Moim zdaniem, nie.
Zawsze "coś" jest, choć to "coś" niekoniecznie musi być bezpośrednio odczuwane i w czymkolwiek musi przeszkadzać
MementoMori
Wysłany:
2016-03-18, 18:47
Zgadzam się! Coś takiego jest jak najbardziej realne. Ja mam przyjaciela od niemalże 14 lat i nie wydaje mi się by którekolwiek, kiedykolwiek polazło poza linię "friendzone". Niemniej przyznaje, że mam bardzo przystojnego przyjaciela xd
Sam aż ostatnio napisałem na blogu o tym:P
Uważam, że tak, ale to bardzo trudna przyjaźń. Sam mam dwie przyjaciółki od urodzenia.
cleo1985 Blogger.Klub
Wysłany:
2016-05-13, 20:37
Ja się łudziłam, że taka przyjaźń istnieje. Choć ja starałam się być szczerą przyjaciółką i nic więcej to z drugiej strony prędzej czy później pojawiał się pociąg do mnie... Dlatego nie wierzę w taką przyjaźń.
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2016-05-30, 07:44
Owszem, jest możliwa, ale...nie zawsze partner przyjaciela/przyjaciółki zaakceptuje taką przyjaźń...
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
Wysłany:
2016-09-20, 00:39
Jak ze wszystkim to tylko kwestia czasu, kiedy jedna ze stron zechce czegoś więcej.
Nie ma takiej możliwości. No chyba, że kobieta jest brzydka
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 03:04
Jeśli przyjaźń pomiędzy kobietą i mężczyzną nie istnieje, to geje, lesbijki i biseksualiści nie mogą się przyjaźnić z nikim, bo albo oni na kogoś polecą, albo inni na nich.
Osobiście miałam przyjaciela naprawdę cudownego świetnie się mi z nim rozmawiało, przebywało czas, był dla mnie dosłownie jak brat. Zawsze mogłam na niego liczyć itp. Byliśmy najlepszymi przyjaciółmi. Po czasie (dość krótkim) coś do niego poczułam, a potem się dowiedziałam że on równierz. I do teraz jesteśmy razem już 2 lata! ❤ Każdy postrzega przyjaźń między kobietą, a mężczyzna inaczej. Jedni w to wierzą inni nie. Ja natomiast jestem zdania że taka przyjaźń jest wieczna, bo z zwykłej znajomości to może się przerodzić w przyjaźń, a potem przyjaźń zostaje ale przemienia się w słowo miłość. Aby tak naprawde to zrozumieć trzeba to przeżyć. Więc no TAK przyjaźń między kobietą istnieje i istniała zawsze lecz nie każdy to widzi porostu )
Pomyśl o ty o tym, bo możesz mieć inne poglądy na ten temat. Równie dobrze możesz mieć tego przyjaciela jako brata. Lecz cały sens wypowiedzi poświęciłam temu że w miłości nie traci się tej przyjaźni. Pamiętajmy o tym!
I podkreślam że to jest tylko moje zdanie, każdy z nas ma prawo mieć swoje ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).