Moja druga połówka? Też poznana przez internet, ale bardziej skomplikowanie.
Najpierw głupawy obrazek w sieci z możliwością komentowania (żeby nie było, że cokolwiek reklamuję ), jakiś komentarz wyłapany przeze mnie, krótka znajomość jedynie wirtualna z tym kolesiem, potem wymiana linków do profili na portalu społecznościowym i dopiero tam poznałam mego ukochanego Pierwszą wiadomość pisaliśmy do siebie w tym samym czasie, a później to już wszystko poszło jak z płatka, a 6 listopada minie 18 miesięcy od naszego pierwszego spotkania.
Po bliższym poznaniu można było wywnioskować że mogłam go spotykać wcześniej bo mieszkał obok mojego wujostwa gdzie często przebywałam. Jednak poznałam go przypadkiem na imprezie gdzie on wcale nie jest imprezowy i nie lubi chodzić na imprezki ale został w tedy wyciągnięty przez przyjaciela. To może być skomplikowane bo stało się tak że ja byłam z przyjaciółka a ona ze swoim chłopakiem który był kolega teraz już mojego chłopaka przyjaciela. I spotkali się przypadkiem przed klubem i weszli do nas. I tak się poznaliśmy nie byłam zainteresowana ale los chciała że nasze drogi się połączyły.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).