Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
cieszy mnie, że piszecie dużo postów i tylko niewielki procent jest nie na temat ale przydałoby się aby rejestrowało się nieco więcej userów dziennie
zrobiłem prosciutki button 660x40, który wyladował juz na toplistach: linkup, blogowicz
dodatkowo wstawiłem go do księgi gosci i chyba po raz pierwszy w takiej formie wyladowalo cos na indexie linkup , specjalnie nieco z boku aby naruswzyło prostolinijnosć strony
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 21-03-2006, 17:08
A ja zrobilam taki maly buttonik ten kolor jest chyba lepszy
Mozna kolory pozmieniac jak ktos chce
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 21-03-2006, 17:14, w całości zmieniany 2 razy
nie wiem jak bardzo pomagacie w promocji -> bo się nikt nie chwali, że dał gdzieś button czy wkleił skrypt. ostatnie posty z forum
ja osobiście, dałem buttony na obie toplisty, które mam, na strone szablonów blogowicza wraz ze skryptem - poprzez który wchodzi dość sporo osób - oraz na kilka blogów.
kilka tematów z forum jest dość wysoko w google, skąd też jest dużo wejść, przykładem może być temat o kolędach do ściągnięcia zobaczcie liczbe czytań, albo temat o siedzibie szatana :O
ruch jest coraz większy, załozone staty google pokazują średnią z ~70 dni na około 640 unikalnych wizyt dziennie i 1640 osdłon,
nadal jednak nie przekłada się to na liczbe rejestracji osób, które są potem aktywne co mnie bardzo smuci, wkońcu nie dla mnie miało być to forum...
jak zapowiedziałem w shoutboxie przewiduje w tym roku dalszą rozbudowę na forum, miam nadzieje, że jescze w styczniu, chyba, że sesja przeszkodzi.
jeżeli macie buttony, linki, skrypty forum pochwalcie sie gdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum