Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 20-12-2006, 19:44 [userzy] wersje i rodzaje przeglądarek.
od pewnego czasu uzywamy google analytics i postanowiłem sprawdzić jak przedstawia się procentowo udział przeglądarek jakich uzywacie do oglądania forum.
Sprawa prezentuje się następująco
(mierzone od dnia założenia statystyk do dzisiaj tj. 20-12-2006 ~2miesiace):
Internet Explorer: 51,3%
Firefox: 36,04%
Opera: 11,23%
z całości
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 20-12-2006, 19:58
Ja przeniosłam się na opere kilka dni temu, bo jak zauwazyla moja przyjaciolka ff jest "ciulaty" i bardzo nie wygodny w uzyciu, a opera jest bardziej konfigurowalna i podobno bezpieczniejsza.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 01-01-2007, 20:37
Tobiasz napisał/a:
Ja też korzystam z Opery
Ja widzę tutaj ikone Avant Browser.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum