Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-10-01, 20:44
a no chyba że...
no ja lubię komentować to, co ktoś napisał, dlatego mogłabym się pewnie naliczyć i 200 komentarzy , ale nie komci lubie wyrażać swoją opinię na każdy temat, jestem gaduła i korzystam z możliwości komentowania
to komciowanie jest żałosne. przecież chyba ważniejsza jest jakość od ilości, o ile mi wiadomo (a może tak było daaawno temu?). dobrze, że to zjawisko (tak jak mówili przedmówcy) spotykamy na onetowskich blogach, chociaż często spotykam je na mylogu
ja się z tym zetknęłam właśnie na mylogu... nie rozumiem po co kopiować w sześćdziesięciu komentarzach tekst: "koffam cię paulinka, super masz blog, moja blogowa SIS"
Ta, zetknęłam się już z tym dawno Dostałam 128 komci tej samej treści, czyli "heyka, mash fajneqo bloqussia, wpadnij do mnie" XD Ha, jakby komcie były jedyną walutą na świecie to pewnie miałabym już nawet swój samochód ...
chociaż powiem ci, że spamiarski komeć czy komć mnie naprawdę rozwalił. zacytuję tu fragment notki:
Cytat
Dziś jestem tak słaba, że ledwo chodzę, po wczorajszym boli mnie nadgarstek, ślad tej przemocy, która utwierdza mnie w swojej decyzji, by zrobić to mimo wszystko i nie myśleć o konsekwencjach. To, że potrzebuję tego.
Leżę w łóżku i nie wolno mi się nigdzie ruszać, Axxx nagle przejrzał na oczy po tym, jak wczoraj zemdlałam. Mdlałam przecież cały czas, ale był zbyt pijany, żeby to widzieć, i zbyt zajęty, żeby to dostrzec.
a to komentarz, który dostałam:
Cytat
Cześć!
Masz problem w związku? Nieszczęśliwe zauroczenia? Wkurzające rodzeństwo? Nie możesz sobie poradzić w szkole? Rodzice Cię nie rozumieją? A może jest coś czym chcesz się pochwalić? Jeśli tak to chcę Cię zaprosić na forum dla nastolatek. Rozmawiamy na każdy temat – bez owijania w bawełnę. Przecież każdy ma jakieś pytania których się wstydzi. Na tym forum możesz napisać o wszystkim i nikt Cię nie wyśmieje! Dopiero się rozwija, ale jest na dobrej drodze ((;
www.charminggirls.fora.pl
Serdecznie zapraszam i przepraszam za tą reklamę;)
Pozdrawiam!;*
naprawdę szczerze się uśmiałam. takiego wyczucia sytuacji jeszcze nie widziałam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).