Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-09-30, 17:05 [komcie] fenomen komci
|
|
|
wydaje mi się, że parę razy wspominaliśmy o tym, ale temat jako taki nie powstał na forum (nie znalazłem).
Chodzi mi o rozmowę na temat fenomenalnej waluty blogowej jaką są komcie.
Jestem pod wrażeniem, ludzie kilka razy pytali sie mnie czy nie zrobiłbym im szablonu za komcie, na wielu blogach widywałem konkursy, w których do wygrania były komcie. Dzisiaj wpadłem na takiego, gdzie pula komci wynosiła łącznie 9000 !!!.
Za komcie robi się także dodatki i wiele rożnych innych rzeczy związanych zwykle ze sprawami blogowymi...
w internecie udzielam się od kilku lat i chyba przez ten czas nie napisałem sam tylu komentarzy czy postów a tutaj ktoś oferuje się, że da tyle komentarzy ! i to wszystko za cenę liczb pod notkami i owej złudnej popularności... przecież nie ma mocnych aby wymyślić tyle komentarzy do jednego bloga a może się mylę ?
zabawa w wymianę i handel komciami dominuje oczywiście na tak zwanych r00shoFFych blogaskach czyli najczęściej na onetblogach...
może mi ktoś to jakoś realnie wytłumaczyć... po co ludziom te komcie ? przecież to takie sztuczne... chętnie przeczytam jakąś wypowiedź osoby, która bawi się w komciowanie
------
zobacz także:
[dyskusja] Kasować czy zostawiać komentarze z linkami?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|