Ciekawi mnie sposób udostępnienia takich statystyk - robisz print screen?
Można wyeksportować dane do pliku .pdf (lub excela) :=)
---------
Jesteśmy dość specyficzną grupą. Większość z nas aktywnie korzysta z internetu i publikuje w nim swoje treści. Mam wrażenie, że nas bardziej ciekawi jak się ma konkurencja - ile odsłon, skąd wejścia, ile i jakie komentarze. Ankieta nie odzwierciedla zatem preferencji czytelników. Widzę to chociażby po sobie. Ja bardzo często zaglądam w źródło sprawdzając jak wykonano jakiś element na stronie lub jak nazywa się skórka. Wątpię by ktoś, kto przyszedł przeczytać artykuł na portalu czy blogu robił podobnie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
I takie dane rozumiem są udostępniane konkretnym osobom?
Skoro masz plik z wykresami, to możesz z nim zrobić co chcesz. Wysłać mailem, udostępnić w sieci, wydrukować. Dane tego typu przedstawia się zwykle zainteresowanym współpracą.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Mam wrażenie, że nas bardziej ciekawi jak się ma konkurencja - ile odsłon, skąd wejścia, ile i jakie komentarze.
Co do mnie, to nie czuję potrzeby konkurencji. Na początku, owszem, zaglądałam na blogi pisane z tego samego kraju zamieszkania, ale z czystej ciekawości i żeby porównać doświadczenia innych ze swoimi. Zaprzestałam hurtowych wycieczek, gdy okazało się, że mam więcej odwiedzin niż myślałam, które jednak zaskutkowały maglem za plecami, o czym nie wiedziałam. Teraz omijam z daleka, odwiedzam tylko miejsca, gdzie nie ma tolerancji dla hejtu, za to jest akceptacja faktu, że ludzie są różni, więc różne także opinie związane z emigracją.
Jeśli chodzi o licznik odwiedzin, to nie zamierzam mieć. Za to interesuje mnie, z jakich krajów czytelnicy do mnie wpadają - sama chętnie zerkam u innych na mapki i globy.
Jestem przeciwnikiem. I Wam też radzę zostać przeciwnikami.
Liczniki to zasyfianie bloga pierdołami, które są nieistotne. Podobnie jak globusy i tak dalej. Od tego macie Analyticsa. Tego typu odpustowa cepelia jest dobra dla gimnazjalistek.
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
Czemu nie. Kiedyś to wszyscy mieli i było dobrze. Na blogu profesjonalisty, który traktuje go jako pracę i "buduje z jego pomocą markę" może i to nie za dobry pomysł. W każdym innym przypadku jest okej.
Jest okej, bo estetyczny nie ma prawa nikomu przeszkadzać. Dla większości amatorów, jest on jedyną miarką popularności bloga. Większa ilość odwiedzin od poprzedniego sprawdzania ma raczej mało negatywny wpływ na motywację do dalszego tworzenia dla zabawy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).