Miałam w zamierzchłych czasach i była to pierwsza rzecz, jaką wywaliłam z szablonu. Jestem zdecydowanie na NIE. Nic nie wnosi, szczęścia nie daje, a i dziwnie po oczach bije, gdy nagle pojawia się taki rząd cyferek. A jak już do tego ktoś dokłada jakieś dziwne emotki, kursory, to idę się pochlastać.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi to bez różnicy. jeżeli ktoś udostępnia taki licznik to fajnie, by miał się czym pochwalić, a tymczasem masa blogerów ma po 1k wyświetleń. Pamiętam jak za czasów starego bloga miałam ten pasek, bo miałam się czym pochwalić i pamiętam, że zanim go dodałam oje***a mnie znana "blogerka", że jak ludzie mają iść ze mną na współpracę skoro nie mam licznika. póki co nie widzę powodów dla których miałabym go wstawić na podstronę, bo mam zbyt słabe staty, ale jeśli już to właśnie tam się pojawi.
Czasami miło popatrzeć jak się komuś wiedzie, a czasami zazdrość zżera
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No właśnie. Ona sama dzisiaj już też ma kompletne miesięczne staty z GA na podstronie, ale chyba każdy kto zaczyna, nie zna się za bardzo, a widzi jak blogger wyświetla co raz większe ilości wyświetleń to rzuca się wir szaleństwa, co oczywiście już dzisiaj jest i mi i jej bardzo oczywiste
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
bawiłem się na początku tworzenia bloga, wyświetlenia były od daty wstawienia, nie od początku istnienia. Teraz może jest inaczej
mój blog istnieje od 2011 i nigdy nie spotkałam się z czymś takim na bloggerze. Chyba, że mówisz o jakimś liczniku z innej strony, nie normalnym bloggerowym
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).