Yzoja
WordPress.Klub Psychofanka ||l||
Zaproszone osoby: 3
Imię: Angelika Wincenta
Pomogła: 8 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Gru 2008 Posty: 1040 Miasto: Zabrze
|
Wysłany:
2010-04-02, 23:52 czy znacie kogoś znanego? ;)
|
|
|
pewnie temat zostanie jak zawsze przesunięty, ale ani do muzyki, ani do filmu tego nie dam, bo to się może tyczyć i tego i tego :D
Więc, jak w temacie.
Poznaliście kiedyś kogoś znanego? Widzieliście na żywo, mieliście okazję zamienić choć parę słów? Albo chociaż spojrzeń ^ albo jakieś niszowe, miejscowe gwiazdki które znacie bardziej?
bo ja np. z takich znanych osób z którymi rozmawiałam to na pewno mogę wymienić Leszka Kuzaja (rajdowiec), Michała Sołowowa (rajdowiec), GrubSon (piosenkarz?) ^ no i parę słów z Malajkatem, Ciasteczkowym Potworem z Ulicy Sezamkowej (przy okazji występów w programie, hihi), Owalem i Mezem.
poznałam też paru BBoy'ów przy okazji styczniowej imprezy : )
mamy też trochę miejscowych gwiazdek, raperów których utwory znalazły się nawet na ogólnopolskiej płycie, która już w dniu premiery była płytą platynową (Rapeskadra 3) i jest to Don Ogasone i Fox, a znając ich znam jeszcze kolejnych raperów naszego regionu - Zajcu, Max, Shaman z Ajszą, Fabek, Gibon i Kawon ^ uh.
hm to naprawdę fajne, jak po swoim koncercie rosnę do wysokiej rangi kiedy taki właśnie raper po zejściu ze sceny idzie do mnie, wita się i pyta jak mi się podobało :D hah, czuję się wtedy jak VIP.
a dziś mi się tak załączyło chwalenie się, bo akurat będąc w Kielcach jednego z tych raperów spotkałam i jego reakcja była naprawdę miła :D
Hm. czasem mam wrażenie że jestem istotą próżną, bo tak się tym jaram i uwielbiam chwalić czym mogę. -_-
|
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever |
|