Mi się ogólnie tatuaże bardzo podobają. Już od dłuższego czasu mam w planach dwa wzory. Po pierwsze chciałam sobie wkoło bioder wytatułować moje motto w wersji po baskijsku. Po drugie małą (1x2cm), jednokolorową flagę niepodległej Katalonii na kciuku. Myślę, że kiedyś plany zrealizuję ale najpierw chcę trochę czasu odczekać i upewnić się, że na pewno nie zrezygnuję.
ah właśnie... moglibyście mi powiedzieć jakie mniej więcej są koszty tatuaży?
godson90
Wysłany:
2008-12-12, 19:12
Cornélia napisał/a:
moglibyście mi powiedzieć jakie mniej więcej są koszty tatuaży?
No właśnie.Wiem że każdy artysta wycenia sobie inaczej swoje dzieło.
Ale np. jakieś większe czy mniejsze wzory w jakich mogą być cenach?
Mój kumpel zrobił sobie tribala na ramieniu (10x10cm) i dał za to 80zł.
Czy cena rysunku o tych samych wymiarach różniła by się znacznie?
kielkaset złotych powinnaś odłożyć.
za tę flagę na kciuku chyba niedużo
godson90
Wysłany:
2008-12-19, 17:55
hmmm ... mam nowy problem.
Chcę sobie zrobić tatuaż na łydce ale niestety w tym miejscu mam zbyt duże włosy
Golił nóg nie będę ( zgolę tylko wtedy jak będzie wykonywany tatuaż ) i dlatego mam do was pytanie.
Czy mogę jakoś rozjaśnić włosy na nogach żeby mój tatuaż był bardziej przejrzysty ?
PS. do studia tatuażu idę w styczniu. Postanowiłem sobie jednak zrobić tatuaż na nodze gdyż na plecach chciałbym sobie wykonać jakiś większy wzór ale niestety w tej chwili nie mam aż tylu pieniędzy
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-19, 21:22
pudi91, mi nic nie przychodzi do głowy... Może depilacja miejscowa, będzie jednym skutecznym rozwiazaniem... Możesz użyć chyba jakiegoś rozjaśniacza, ale to będzie wygladało dziwne...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-20, 01:30
Cornélia, moja koleżanka robiła sobie w jedym z tańszych studiów tatuażu we Wrocławiu (co nie znaczy, że gorszych!) i zapłaciła za czarnego tribala (dobrze to nazwałam? ) na lędźwiach, który miał może nie więcej jak dwanaście centymetrów szerokości i pięć wysokości... 250 zł. (czy coś koło tego). W innych salonach chcieli na przykład 400 zł... Zależy gdzie trafisz.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-20, 12:41
Zzielona napisał/a:
miał może nie więcej jak dwanaście centymetrów szerokości i pięć wysokości... 250 zł. (czy coś koło tego). W innych salonach chcieli na przykład 400 zł... Zależy gdzie trafisz.
a można płacić w ratach? To pewnie ja bym zapłacił dużo więcej gdybym chciał zrobić sobie tatuaż na całych plecach... Wezmę kredyt!
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-20, 21:23
Krzysiek, wątpię . W każdym razie na wstępie płacisz jakąś zaliczkę. Chociaż jeśli mowa o większych sumach to kto wie... Pewnie jeszcze dużo zależy od salonu, w jakim postanowisz zrobić sobie dziarę .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).