Kogo stać, żeby co pół roku chodzić do tatuażysty na poprawianie tatuażu?
Mam ostatnie 50 zlotych, starczy?
Tak btw. ja moze kiedys bede mial tatuaz, ale w miejscu nie az tak widocznym, oczywisice tez nie intymnym, ale np. na ramieniu male cos, nie musi byc to przeciez duzy tatuaz, ale na pewno kiedys, teraz smiesznie bym wygladal.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-02, 20:35
rashell napisał/a:
i kto ma takie nerwy
No to też . Pamiętam jak moja koleżanka robiła sobie tatuaż to oczywiście musiałam jej towarzyszyć... I zanim gościu przyłożył to specjalne narzędzie do jej skóry to ona zemdlała .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-15, 16:14
Zzielona napisał/a:
No to też . Pamiętam jak moja koleżanka robiła sobie tatuaż to oczywiście musiałam jej towarzyszyć... I zanim gościu przyłożył to specjalne narzędzie do jej skóry to ona zemdlała
i co potem poszła drugi raz...
mnie się tatuaże podobaja, jeśli sa ładnie wykonane (cieniowanie, kolorowanie)... Odkat ogładam od czasu do czasu na dicovery traver & linving "majami ink" (pewnie źle napisałe) doszłem do wniosku, że tatuaże nie sa takie złe...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-28, 18:29
rashell, chodzi mi o to, że najlepiej jest jeśli nie będziesz wybierać swojego przyszłego tatuażu z katalogu, tylko jeśli sama go zaprojektujesz lub tatuażysta
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).