Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-03, 22:02
Jak moja koleżanka poszła na poprawianie tatuażu a ja z nią (tak dla towarzystwa) to czytałam artykuł na temat tatuażów i tego, że tatuaż to nie może być takie "widzimisię" ani żaden kaprys. Jeśli ktoś decyduje się na taką ozdobę powinien być w stu procentach pewny, że chce ją mieć.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-03, 22:52
Zzielona napisał/a:
tatuaż to nie może być takie widzimisię ani żaden kaprys.
oczywiście, trzeba wszystko dokładnie przemysleć, czy np. gdy będziesz już po 60 to Twój tatuaż nie będzie plama na pomarszczonych plecach...
Nie powinno się też robić tatuaży na szyi, głowie i dłoniach, bo później niektórzy pracodawcy krzywo na to patrza...
Zzielona, tak powinno być.
ja mam paru "znajomych" którzy pod wpływem np, mody na emo zrobili sobie gwiazdki na ramionkach, bioderkach lub brzuszku. w dodatku w jakimś nieprofesjonalnym studio, przez co gwiazdeczki są dość krzywe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).