Dokładnie, ja tak samo. Piszę sobie, w życiu robi się tyle ciekawych rzeczy o których się później zapomina a tak, mogę sobie wyciągnąć którąś z kilkunastu części mojego pamiętnika i podejrzeć jak przez ten czas ewoluowałam. Np. xx.xx.2002 "Kocham Mateusza Xyz z 3c!!!!" Jest wszystko, jak pierwszy raz pojechałam sama autobusem do dużego miasta, ludzie których poznawałam i ci o których zapominałam, jakieś castingi, kłótnie z przyjaciółmi i z rodziną, tęsknota za krajem, pierwsze samodzielne wyjazdy zagraniczne, pierwsze lekcje włoskiego w szkole językowej i wszystkie te wspaniałe rzeczy, które wkrótce staną się tylko mglistym wspomnieniem a otwierając pamiętnik będę mogła znów je przeżyć, za każdym razem na nowo.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-11, 21:22
Cornélia, dokładnie.... Ja już przestałem pisać... Mój ostatni pamiętnik do tej pory leży za łóżkiem... Chyba
Możecie nie odczuwać, że te wspomnienia sa nic nie warte, ale jeszcze do nich zatęsknicie...
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-01-12, 16:05
ja kiedyś pisałam tradycyjny, ale skończyłam, chyba gdzieś tam wciąż leży. Ostatnio ktoś tu zapodał na forum te http://www.archive.org/web/web.php weszłam na swojego starego bloga to nie mogłam się nadziwić jakie to sie kiedyś głupoty robiło
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-26, 17:58
Pisałam pamiętnik w podstawowce... jak teraz to czytam to raz się z siebie śmieję, raz się zalamuję potem byl blog, teraz juz ani tego ani tego.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pamiętniki jeszcze żyją, tylko nie do końca w tym znaczeniu, co myślicie.
Dziewczyny w podstawówce zbierają do nich wpisy (krótkie wierszyki, rysunki, aforyzmy) od koleżanek, rodziców, a nawet... nauczycieli. Wiem, bo wpisałem się już do trzech.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-26, 18:29
Lukem napisał/a:
Dziewczyny w podstawówce zbierają do nich wpisy (krótkie wierszyki, rysunki, aforyzmy) od koleżanek, rodziców, a nawet... nauczycieli. Wiem, bo wpisałem się już do trzech.
Coś takiego też miałam ;P ach, te pokraczne rysuneczki z przeszłości...
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
ja się zabieram za to cały czas, zaczynam, później mam przerwę, później znów zaczynam.
Mam jeden zaczęty półtora roku temu, dużo w nim zdjęć, kartek z rozmowami, rysunków, kopert z biletami i innymi pierdołami :3
w nowym mam list miłosny w kopercie, a nie mam treści za dużo
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).