Alabastrova, ile zeszytów już zapisałaś? bo wspominałaś kiedyś, że zaczęłaś dawno temu - w podstawówce.
Ten jest 6 Z tym że jak na zdjęciu możecie zobaczyć początkowo prowadziłam je w zwykłych zeszytach 60-80 kartkowych. Wystarczały tylko na rok bo i więcej kiedyś pisałam. Ostatnie dwa były znacznie grubsze, ostatni 200 stron. KeepCalm ma TYLKO 96k, ale formatu A4 więc liczę, że wystarczy na dłuższy czas. Rzadziej też piszę, chociaż postaram się to zmienić by nie przeoczyć czegoś ważnego
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-06-11, 21:49
Przyznam, że też kiedyś zaciekawił mnie ten temat i postanowiłem spróbować. Niestety ekscytacja trwała tylko przez trzy dni i tak mój zeszyt został rzucony w kąt. Nie każdemu jednak, to podchodzi
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2015-06-12, 10:31
Nie potrafiłam znaleźć czasu ani motywacji, żeby pisać coś co dzień. Ale przez ponad rok pisałam taką skróconą wersję pamiętnika. Codziennie zapisywałam góra jedno zdanie, które miało w przyszłości jakoś przypomnieć mi co działo się danego dnia. Czasami to były naprawdę bzdury, czasem nawet jedno czy dwa słowa, ale po długim czasie kiedy zerkam w te zapiski aż sama się dziwię, że czasem to jedno słowo potrafi przypomnieć mi co się konkretnego dnia działo i przywołać miłe wspomnienia.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Długo prowadziłam (z pięć, albo sześć brulionów), aktualnie mam przerwę, może jeszcze kiedyś do tego wrócę. Pisanie na papierze ma swój niepowtarzalny klimat.
A jeszcze moje pamiętniki wyglądały tak, że poza atramentem i kleksami było tam wklejone wszystko, co popadnie - bilety, kartki, zapiski, wysuszone kwiaty itp.
Gdy byłam młodsza zapał był duży jednak tylko on. Nie miałam do tego ręki. Kiedy coś jednak napisałam, czytając to kilka lat później zastanawiałam się co mną kierowało pisząc takie bzdury. Jednak fajnie czasem tak przypomnieć sobie o czymś kiedy nasza pamięć zawodzi.
Nigdy nawet nie zaczęłam. Trochę szkoda, ale pewnie i tak nie wytrzymałabym długo.
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 04:33
Kiedyś pisałam, ale przestałam, bo to było coś, co wszyscy chcieli czytać. To żadna przyjemność pisać tak, żeby nie mieć problemów z tym, że banda niepowołanych pacanów się do tego dobierze a jeszcze mniejsza ciągle chować zeszyt tak, żeby nikt go nie znalazł, pisać tak, żeby nikt nie zauważył... katorga.
Samo pisanie - zeszyt, długopis, kontakt z papierem - uwielbiałam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).