Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-12, 22:51
Ja mam! ;D
Odkąd skończyłam 14 lat piszę pamiętnik! ;-) I bardzo systematycznie pisałam go do czasu 'ukończenia pierwszych studiów', czyli do 22 roku życia... teraz mając 24 nadal prowadzę, ale wpisy nie są aż tak systematyczne. Ale nadal jest I mam zamiar prowadzić do czasu aż wyjdę za mąż. )
Tradycyjny pamiętnik.. Kiedyś próbowałam pisać ale nigdy mi to nie wychodziło, zawsze się obawiałam, że trafi w niepowołane ręce.. Dlatego tradycyjny pamiętnik zamieniłam na pamiętnik internetowy..
A ja do intymnych zapisków zawsze wolałam pamiętniki analogowe Prowadziłam chyba odkąd nauczyłam się pisać... piszę do dzisiaj, ale nie raz nawet z 2- letnią przerwą
Jola z Caviarni Blogger.Klub
Wysłany:
2014-01-23, 10:49
Swój pamiętnik zaczęłam pisać, kiedy miałam 13 czy 14 lat. Po urodzeniu pierwszego dziecka zaprzestałam. Moje pamiętniki leżą schowane. Postanowiłam, że kiedyś podaruję je wnukom, niech sobie nie pomyślą, że babcia to zawsze była stara i nie dotyczyły jej nigdy problemy nastolatków.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).