ja zawsze uważałam, że pisanie pamiętników jest takie super i w ogóle nie wiem, jakieś takie... elitarne. No i zawsze z tej okazji chciałam pisać, miałam kilka podejść, ale zwykle kończyły się po kilku wpisach, no bo o czym tu pisać jak pół życia przed kompem .
A ja nadal prowadzę, chociaż już nie pisuję tak często jak kiedyś.
Mam 2 z poprzednich lat, najstarszy z 2007 bodajże i po prostu za każdym razem kiedy je czytam niesamowicie dobrze się bawię! Najlepiej jak znajduję tam pełno błędów ortograficznych, wtedy to już nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Ciesze się, że je mam. Na starość będą piękną pamiatką
Kiedyś pisałam, ale skończyło się na jednym zeszycie i głównie służył mi do wylewania żalu, do pisania o miłościach bez wzajemności, itd. :-)
To jednak nie dla mnie, bo lubię blogi, lubię się dzielić swoją codziennością, poza tym bazgrzę jak kura pazurem, a z natury jestem miłośnikiem estetyki. Zaletą takich pamietników jest to, że są one ponadczasowe. Mam nadzieję, że nigdy to nie nastąpi, ale kto wie, czy za x lat nasze blogi znikną z powierzchni ziemi z niezależnych od nas przyczyn, a papier potrafi przetrwać wiele.
Ja prowadzę zeszyt gdzie czasem opisuje to co mnie spotkało, czasem opisuję moje wyjścia na piwo, do kina, teatru. A czasami notuję ważne sprawy, linki i daty Czy to pamiętnik? Nie wiem, ale lubię ten zeszyt.
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Pisałam do zeszytów przez długi czas, ale skończyło się tak, że ktoś to przeczytał i przerzuciłam się na anonimowy blog. A teraz prowadzę już jawny i w sumie uważam że nie mam nic do ukrycia przed światem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pisałam kiedyś pamiętnik, mam je w swojej tajnej skrzyneczce. Bardzo fajna pamiątka i która pokazuje jak bardzo kiedyś byliśmy niemądrzy. Można porównać sobie dzisiejsze przemyślenia, cele z tymi za czasów 'dzieciaka'. Większość pamiętników pisałam w gimnazjum i liceum.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).