zapraszam nad morze wodotryski i odnowa biologiczna ^^ ośrodek z basenem
za 5 godzin wstaje i jade najpierw do Kołobrzegu a potem do Pogorzelicy. jak się uda zaliczam impreze w Niechorzu a potem będę myślał co dalej. Pogoda zapowiada sie dobra, więc mam nadzieje na wielorakie kąpiele w morzu i opalenizne
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-14, 22:45
uhuhu nawet nie wiesz jak bardzo chetnie bym pojechała nad morze ;}}
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-07-17, 09:55
Madzia, na jakiej zasadzie rekrutują opiekunów ? Trzeba mieć jakieś kwalifikacje ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-17, 11:48
Zwykle trzeba posiadać taki papierek i najlepiej jak się studiuje pedagogikę itp to są większe szanse. Chyba, że jeździ się z Caritasu to jest dużó łatwiej zostać zaangażowanym. Albo trzeba "działać" wśród dzieciaków.
Kika [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-27, 16:53
a ja zaplanowałam sobie ze autostopem z kumpela idziemy nad morze... ) i w drodze powrotnej zahaczumy o pojezierza... ) a pozniej bedzie odpoczynek i wypad w gory, oczywiscie autostopem...:)))
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).