Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-07-01, 18:35
A ja jade na 3 tygodnie do Angli !! Potem na 2 Tygodnie do Francji a potem w domu chyba, że pojade do cioci do niemiec
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-07-03, 21:40
JA juz worcilem z dzialki na dzalewem po paru dniach, wczwartek wyjedzam na dzialke do Konina na 1-2 tyg, a w sierpniu prawdopodobnie wybywam na mazuy
eh mi starzy nie pozwolili wyjechac 23 czerwca na tydzien na mazury, siostra cioteczna (lat 17;p) chciala mnie zabrac ;/ a moglobyc tak fajnie, ale pociesza mnie to ze te -12 tyg w koninie bede bez nadzoru rodzicielskiego i mazury chyba tez;p
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-03, 23:00
A tam, kto by się rodzicami przejmował. Ja od lat sama coś wymyślam, a mimo, że jestem jedynaczką realizuję swoje spontaniczne wyskoki Liczy się siła przekonania i umiejętności zbudowania zaufania Oczywiście podstawna
A ja w tym roku chyba nigdzie nie pojadę, bo nie mam kasy.
to niestety dość częsty argument u wielu ludzi, ale jeżeli mieszkasz w mieście to na pewno znajdą się jakieś wakacyjne atrakcje miasta zazwyczaj dbają o młodzież, która nigdzie nie wyjeżdża - oczywiście nie są to wodotryski, ale zawsze coś
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).