Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-27, 10:41
W tym roku miałam jechać do Hurghady. Dwa tygodnie temu kuzynka wyskoczyła (jak filip z konopi) z wiadomością, że bierze ślub. Ponieważ uroczystość ma się odbyć w Moersie a ja będę druhną, musimy poświecić na to tydzień, a ograniczony urlop rodziców nie będzie pozwalał na jakiekolwiek dalsze podróże. Jako że jestem nieletnia, nie mogę wyjechać sama. Brzmi sympatycznie, prawda ? Narazie jestem www(wściekła)www trakcie szukania jakiejś alternatywy. Co z tego wyjdzie ? nie wiem. Życze wszystkim udanych wakacji.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-06-27, 16:38
Chełm -> Łęczna -> Chełm (warsztaty dziennikarskie) -> Lublin -> Dąbrowa Górnicza -> może na kilka dni jeszcze do Krakowa i/lub Zamościa
aż mnie ściska jak czytam te wasze plany...
przez mój je**ny krzywy zgryz musze siedziec w domu bo mi niedlugo aparat zakladaja.. poczatek wakacji z glowy poza tym przez prace starego trudno bedzie wyskoczyc nawet na weekend nad jezioro // poza tym nie chce mi pozwolic wyskoczyc nad to jezioro pod namiot ze znajomymi ;/// ..poza tym to od dzis mam 2 tygodnie nudy i tęsknoty w planach, bo wyjechała mi moja alternatywa na długie letnie wieczory moze pojade do ciotki do stojadeł na tydzien lub dwa.. albo do chrzestnej na weekend wyskocze na mazury / ogolnie to z wyjazdami w tym roku jest beznadziejnie <ściana> i własnie jestem tym załamana...
pozostają mi atrakcje miejscowe takie jak imprezy, ogniska, wypady na miasto i seansy filmowe ze znajomymi..
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-28, 11:07
Spontaniczne wyjazdy są najlepsze juz miałam 2 Lublin i Warszawa (moze nie tak do końca spontan, ale z dnia na dzień wyszło )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).