To już jest koniec, śmieszny, nie wymagający od widza zbytniej uwagi, w sam raz na relaksujący wieczór. Polecam "Naznaczonego", jedyny horror który oglądałam przy włączonym świetle, może dlatego, że tematyka była mi bardzo bliska.
Ostatnio w kinie byłem na:Hobbit: Pustkowie Smauga- cóż dostałem to czego oczekiwałem czyli dobre kino przygodowe. Jedyne co mnie drażniło podczas seansu to wciśnięty na siłę, bez żadnego sensu, kompletnie niepotrzebny wątek romansowy między Tauriel, a tym krasnoludem. Już mnie coś bierze jak pomyślę sobie, że będą to ciągnąć w trzeciej części, o ile przyjemnie się patrzyło na Evangeline Lilly, to sam wątek przewidywalny do bólu i zwyczajnie zbędny. Z plusów oczywiście postać Smauga, który jest najjaśniejszym punktem obsady. Ostatnia scena, wprawiła większość sali w lekkie zakłopotanie, bo skończyli w najlepszym momencie, no ale tego można było się spodziewać.
Wczoraj miałam podejście do amerykańskiej wersji Funny Games. Wytrzymałam do połowy, bo już po tym, jak zobaczyłam oryginał wiedziałam, że nie chcę tego nigdy więcej widzieć. Żeby nie było - film rewelacyjny, ale nie widziałam innego tak ciężkiego i siadającego na mózg.
Wersje praktycznie identyczne, ale w niemieckiej dużo lepiej dobrali aktorów. W amerykańskiej byli zbyt podobni, nie było aż tak widać, że jeden nad drugim dominuje. I te magiczne zwroty do publiczności były mniej udane
Ja wczoraj oglądałam Ludzkie dzieci na tvp1, ciekawy, zmuszający do myślenia. A funny games oglądałam właśnie wersję amerykańsko-brytyjską i mi się bardzo podobała.
"28 dni później" - apokaliptyczny klimat, film osadzony w Londynie, niestety pozbawiony wdzięku typowego dla niektórych brytyjskich produkcji. Po opisie i ocenie na filmwebie spodziewałem się czegoś nieco lepszego.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Kapitan Phillips to jest na prawdę dobre kino i trzeba przyznać, że Hanks chyba zagrał rolę życia, zwłaszcza ostatnie minuty. Nominacja do Oscara raczej pewna.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).