Widzę, że ten wątek toczy się powolutku. Tak mało oglądaliście ostatnimi czasy? Czy nic nie wpadło Wam do głowy i nie przymusiło do wzmianki?
Właśnie zauważyłem, że wypowiadałem się tutaj ostatni raz prawie rok temu.
Obejrzałem sporo filmów i seriali. Wszystkich produkcji nie pamiętam, ale wymienię kilka.
Dzisiaj w nocy był to dość stary film - z 1998 roku - Beetlejuice (Sok z żuka) aktorzy: Michael Keaton, młodziutka Winona Ryder, Geena Davis i szczupły Alec Baldwin. Chciałem sobie przypomnieć tę historię :-)
Wcześniej min. Django, Iluzja, Jeździec znikąd, Rejs, Brunet wieczorową porą, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, Nie lubię poniedziałku, Va Bank.
W drodze powrotnej od Wujka Google włączyłem sobie w samolocie The Internship (Stażyści) - komedia przeciętna (taka na jeden raz), ale mogłem sobie powspominać wizyty w niektórych miejscach ze scen
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-12-08, 21:30
A ja ostatnio oglądałem film fabularny z 99' o Stevie Jobsie i Billu Gatesie i jutro napiszę recenzje . (taki mały szemrany) Tytuł to "Piraci z krzemowej doliny". Ogólnie fajnie się ogląda, sporo faktów i jest też zabawa.
U mnie w tym tygodni Labirynt, Niemozliwe i Kapitan Phillips.Wszystkie super ale polecam przede wszystkim ostatni z popisową rolą Toma Hanksa (w końcu jak za dawnych lat)
Kapitan Phillips.Wszystkie super ale polecam przede wszystkim ostatni z popisową rolą Toma Hanksa (w końcu jak za dawnych lat)
o, widziałem dawno temu trailer i zastanawiałem się czy fajny.
Ja wczoraj obejrzałem "Młody Frankenstein" z 1974 (Young Frankenstein: Gene Wilder, Marty Feldman) - o wnuczku sławnego Frankensteina - komedia / horror / sci-fi.
Przypomniałem sobie także o "Niepamięć" z 2013 (Oblivion: Tom Cruise, Morgan Freeman) - takie pomieszanie motywów z kilku filmów, min. Matrixa.
Drugi "inspirowany" film to "R.I.P.D. Agenci z zaświatów" 2013 (R.I.P.D.: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon) - tacy faceci w czerni, ale o duszach zmarłych ;-)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeff Bridges ponoć był bardzo niezadowolony z tego filmu. Nawet powiedział, że jak filmowali bawił się świetnie i myślał, że oglądać go też będzie świetnie (a według niego jednak nie).
Nie wiem o co mu chodzi. Film może nie jest wymagający, ale bawiłam się fajnie przy nim ^^.
Ja obejrzałam ostatnio "Lolitę" (1997, Jeremy Irons, Mellanie Griffith). Jakoś omijałam ten film, a dobry.
Divorce Invitation (2012) -w sam raz na piątkowy wieczór z dziewczyną/chłpakiem. Genialny pomysł co zrobić by mąż/żona miał/a utrudnione składanie wniosku rozwodowego hehehe
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).