Ja byłem ostatnio na XXL 2 i Komedia Romantyczna.
Ten pierwszy to coś jak Glniarz w Przedszkolu (z gubernatorem Schwarzenegerem albo Pacyfikator z Vinem Dieselem), a drugi to parodia wszystkich filmów romantycznych (i nie tylko) - chyba z 20 (do tylu doliczyłem ;p).
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-09, 10:18
Ostatnio ogladalam Underworld Evolution. Super nawalanka, dostarcza rozrywki i fajne efekty specjalne sa. Zastanawiam sie czy bedzie 3 czesc...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 21:47
A ja "Wyznania Gejszy", co utwierdziło mnie w przekonaniu, że ekranizacje dobrych książek powinny być zabronione lub karane
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Film opowiada o dwójce osób, w rolach głównych Sandra Bullock i Keanu Reeves (grali razem w Speed). Wysyłają do siebie listy za pomocą skrzynki na listy przy domku nad jeziorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, iz dzieli ich dwuletnia roznica czasu. Bardzo fajny film, romantyczny, myslalam ze to bedzie komedia, ale nie.
Ostatnią komedią romantyczna, ktora zobaczylam bylo Just like Heaven z Reese Witherspoon, ale wydaje mi sie, ze ten z Bullock jest lepszy.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).