Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 20:52
Lukem napisał/a:
Chociaż jest tu jedna logiczna sprzeczność. Ja mogę stoczyć trzy walki na arenie i potem widzę komunikaty walki na arenie są męczące dla Twojego brutala, ale inni mogą go wyzywać i on mimo wszystko walczy.
No właśnie i to jest najlepsze w tym wszystkim . Tu pewnie prędzej chodzi o to, że Ty się męczysz, a nie Twoja bestia .
to nie fair dlaczego wy macie zwierzęta i super broń, a ja nie. i nie mówcie mi, że dlatego, że jestem na 3 leverze, bo Keiri, też jest na 3 i jakoś ma i zwierzę, i broń
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).