Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
teraz chyba wprowadzili tam takie coś, że widzi się z kim nasza bestyjka walczyła, poza naszymi trzema walkami (chyba )
Eeeee, to już dawno było.
Mi powoli zaczyna się nudzić. Jestem w połowie 12 poziomu i nic się nie dzieje ciekawego, często się zdarza że walczę po kilka razy z tymi samymi postaciami. Jak w 13 nie dostanę nic wartościowego (jakiejś umiejętności albo broni), to kończę grę.
ja jestem w połowie 15 lvl i jak na razie dostaję same fajnie bronie, przydałoby się tylko więcej siły albo życia, bo jedynie szybkość rośnie mi najwięcej.
jedyne nowe co zauważyłem to, że przy rejestracji nowego wojownika trzeba potwierdzać go kodem z obrazka co w pewnym stopniu eliminuje ilość spamu na stronie
przydałoby się coś więcej, jakieś nowe areny lub urozmaicenie walk, czy dokupienie ich, aby mieć więcej niż 3 dziennie bo w tej chwili rzeczywiście gra się może znudzić po pewnym czasie, ja także gram często z tymi samymi osobnikami.. nawet wersja na iPhone musi im się średnio sprzedawać skoro mają aż -80% zniżki a przecież niedawno to wprowadzili.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ja bym chciał wygrać jakieś zawody ewentualnie zająć punktowane miejsce niedługo lvl 16 więc może lepiej mi będzie szło, bo jak na razie bęcki dostaję w turniejach...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).