No, w sumie tak .
A ten niedźwiadek to rozkoszny jest .
[ Dodano: 19-06-2009, 13:00 ]
Mnie jeszcze wkurza w tej grze, że jak moja bestia walczy to czasami wystarczy, że wyjęłaby jakąś zajebistą broń i pokonuje przeciwnika... A ona z pięścią... Ja piernicze .
to jest podstrona, na której pojawiają się twoi pupile sprawdź jak to wygląda u mnie
Starajcie się rejestrować z czyjegoś polecenia, wspierajmy się wzajemnie, wasza postać nic na tym nie traci a polecający zyskuje trochę dodatkowych punktów potem..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja zgłaszam się za każdym razem kiedy się zaloguję i mogę, niestety osiągnięć żadnych nie mam, pewnie przy 20lvl będzie można tam coś powalczyć dopiero
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-21, 10:55
Śmiesznie było, jak jakiś brut atakując nadział się na moją włócznię xD.
nie wiem ile w tym powtarzalności, ale zrobiłem sobie postać 'suckmypleasure' i na 2lvl dostałem psa. Ten nick i mój 'htsz.pl' łączą dwie litery użyte koło siebie, mianowicie PL
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-23, 08:52
Kto tak umie? ;P (ciosy po 28 obrażeń) Po 2 walkach.
O! U innego bruta na pierwszym poziomie mam pieska, a na drugim dostaje maczugę, która zadała 43 obrażeń .
I pytanie: Da się jakoś wyrzucić broń która mnie osłabia?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).