wasi podopieczni nabijają levele ? czy tylko raz walczą z waszą postacią ? mam kilku pupili, którzy mnie wręcz gonią, jeden ma już lvl6. Ja sam już ponad 7.
Ostatnio dostałem topór, który zabiera trochę więcej niż kijek czy pięść i lepiej mi idzie na ringu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-05-21, 22:45
Htsz, każdy typ wojownika ma inną 'podstawową' broń, nie?
mi dopiero zadziałała funkcja wpisywania swojej nazwy aby powalczyć z kimś ze znajomych. i już przegralam z Inez, za to Krzysiek na mnie z nożem poleciał więc przywaliłam mu maczugą
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-05-22, 15:29
Asiek napisał/a:
Htsz, każdy typ wojownika ma inną 'podstawową' broń, nie?
mi dopiero zadziałała funkcja wpisywania swojej nazwy aby powalczyć z kimś ze znajomych. i już przegralam z Inez, za to Krzysiek na mnie z nożem poleciał więc przywaliłam mu maczugą
tak inna...
To Kryczus po przyjacielsku, a ty z maczuga? No, wiesz Ty co
X punktów EXP dodaje jeden lvl, punkty dostajesz za walki - wygrana +2exp, przegrana +1exp, jeden polecony +1exp (nie zawsze za nowego się dostaje, nie wiem czym to jest spowodowane, na pewno z jednego IP można zdobyć jednego pupila), jezeli pupil podwyższy sobie level dostajesz za to +1exp (ale tylko gdy zaliczyło ci expa za zapisanie się go poprzez ciebie).
sam zauważyłem, trochę też razem ze znajomymi podczas rozmowy na oovoo złapaliśmy.
Np. warto przed walką wpisać sobie w osobnym oknie adres tej postaci, którą chcemy wybrać i sprawdzić przy przypadkiem nie ma za dużego arsenału jeżeli ma wybieramy inną
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-05-26, 15:52
Cytat
Np. warto przed walką wpisać sobie w osobnym oknie adres tej postaci, którą chcemy wybrać i sprawdzić przy przypadkiem nie ma za dużego arsenału jeżeli ma wybieramy inną
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).