Wiele razy spotkałem się z pytaniami "co mogę dodać jeszcze na bloga żeby był fajniejszy". Większość blogów wygląda źle, koszmarnie wręcz. Sporo ma nawrzucane tony niepotrzebnych dodatków, które brzydko wyglądają i spowalniają ładowanie bloga - i co ważniejsze - odrywają uwagę od tekstu. Może taki dział pomoże początkującym w podjęciu decyzji co jest niezbędne na blogu, czym nie warto sobie zawracać głowy. Czasem wydaje się nam, że coś jest fajne a większość czytelników uzna to za kiczowate.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomysł bardzo mi się podoba. Prosty sposób na uświadomienie innych, że niektóre dodatki na ich blogach nadają się do kosza Dodatkowo każdy będzie mógł w łatwy i przejrzysty sposób dostać informację, czy dodatek, jaki chcą wstawić u siebie, jest Hitem czy Kitem.
Ciekawy pomysł, liczę na szybkie jego wdrożenie.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-09-17, 17:43
Ja bym odjął parę kategorii . Nie widzę sensu w rozszczepieniu np Forum "Telewizja - Kino - Celebryci - Media " na właściwie cztery fora. Nie ma tam znowu takiego ruchu i jak chce coś sprawdzić to muszę wchodzić na każde.
A jakbym coś zaproponował. Może coś z wydarzeniami? W Polsce, na Świecie?
A moze jakis dział z pomocą dla https://www.google.com/webmasters/tools/ ?
Kazdy kto posiada bloga bedze chciał podpiąc go pod w/w witryne a wiadomo co za tym idzie - pytania - probelmy - pomoc - pomysły
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Hmm a ja proponuje utworzyć dział ( albo zakłądkę ) Forumowi Partnerzy
Każdy mógłby zgłaszać swoje banery na bloga ( do tego działu , zakładki ) a w zamian umieściłby banet forum.blogowicz.ifo na swojej stronie Jednym słowem : dział przeznaczony do współpracy Każdy mógłby się szybko zareklamować a w zamian na forum.blogowicz.info trafiali by czytelnicy blogów
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).