Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-17, 22:50
Do każdego tematu można by jakiś mini dział dopasować, nie?
dzisiaj powstał temat -> zabawa w retusz, więc w związku z tym proponuję utworzenie osobnego działu w podforum graficznym dla tego typu akcji (konkursy graficzne - challenge itp.). Oczekuję o was jakiś propozycji co do nazwy i zakresu tematycznego dla tego działu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-09-28, 12:05
Uwazaj, by ktos sie nie posadzil o plagiat
jk. pomysl jest ok, gorzej z wykonaniem, bo jezeli beda tam jakies lipne koloryzacje czy tez inne badziewia, to mozesz tutaj chetnych nie znalezc
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-28, 12:17
o plagiacie nie może być mowy, jeśli zachowane zostaną zasady pewne. np. jeśli nie umieści się nazwiska/linka autora, albo dane będą nieprawdziwe, to ta praca nie bierze udziału w konkursie. chyba będzie trzeba znaleźć kogoś, kto się będzie zajmował sprawdzaniem prawdziwości danych jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wysłany:
2007-09-28, 12:20
Nie chodzi mi o plagiaty obrazkow czy cos w tym rodzaju
lecz o plagiaty pomyslu, bo na pewnym forum to juz funkcjonuje, wprawdzie jako malowanki i kolorowanki, ale zawsze.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2007-09-28, 12:33
Dlatego napisalam jk - czyli just kidding.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-28, 12:37
mój błąd - nie zauważyłam
a co do zainteresowania.. to myślę, że zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chcial pokazać na co go stać poza tym, takie konkursy sprawią, że chętni będą mogli się nauczyć czegoś nowego
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).