Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
carollein [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-19, 14:31instrukcja
ja bym chciała dział z instrukcjami. bo ostatnio miałam problem. chciałam skończyć z onetem, bo to dziecinnie łatwe i pozakładałam prawie na wszystkich stronach blogi i żadnego nie potrafię obsługiwać np. blog.pl, eblog.pl, i-blog.pl, blog4u.pl, plog.pl i nic!!!
dział kursów będzie, ale jeszcze nie teraz rozbudujemy go odpowiednio poprzez serię artów na różne, przydatne tematy.
Georgiana zaproponowała dział z książkami, ale może jakoś to zaprojektować aby był edytowalny i skupiał na sobie szersze grono podległych rzeczy typu prasa/media komiksy i inne - coś w rodzaju literatura i coś...
dział graficzny i mu podobne wymagają powoli połączenia w jedność i zrobienia osobnego podforum związanego z grafiką i stronami... nie mam jednak jeszcze pomysłu, więc propozycje mile widziane
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-01, 17:41
nie wiem czemu, ale odnosze wrażenie, że aktualny układ działow nie jest optymalny. Niektóre są zbędne, a niektóre można by wyuogólnić. Zresztą skoro to Młodzieżowe Forum Blogowe, to czemu ja odnosże wrażenie, że żaden z działow jakoś młodzieżowo się nie prezentuje? to takie moje przemyślenia. Skoro jest tyle grup fanów blogów, na moje przydał by się dział FAN - do rozmów na temat owych seriwsów, swoich pogladow na dane serwisy i tym podobne.
skoro to Młodzieżowe Forum Blogowe, to czemu ja odnosże wrażenie, że żaden z działow jakoś młodzieżowo się nie prezentuje?
a jak powinien wyglądać młodzieżowy dział ?
to jest szkielet forum, ciężko było trafić zanim ktoś cokolwiek napisał w jakich tematach będzie najwięcej udzielajcych się, dlatego powoli forum się przebuduje w zależności od potrzeby i po to jest ten dział aby podawać konkretne pomysły a nie narzekać jak ty
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 15:26
a moze dzial pt. muzyka klubowa?
moge sie tym zajac: wrzucac sety, nutki, tracklisty i tym podobne rzeczy zwiazne scisle z nazwa tematu
jak ktos sie intersuje to czemu nie...
moge sie tym zajac: wrzucac sety, nutki, tracklisty i tym podobne rzeczy zwiazne scisle z nazwa tematu
pomysł nie jest zły ale to wymaga rozbicia działu muzyka na gatunki, a narazie nie tam chyba na tyle tematów aby to zrobic ?
Pomysł jest bez sensu. Niech wszystko będzie w jednych dziale, a nie w kilkunastu.
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 21:55
Anarchista napisał/a:
Htsz napisał/a:
DJ Click napisał/a:
pomysł nie jest zły ale to wymaga rozbicia działu muzyka na gatunki, a narazie nie tam chyba na tyle tematów aby to zrobic ?
Pomysł jest bez sensu. Niech wszystko będzie w jednych dziale, a nie w kilkunastu.
sluchaj nie pisz ze to bez sensu
dzial nazywa sie 'zaproponuj dzialy' totez ja udzielajac sie tu proponuje ow dzial wiec o co Ci chodzi...
reszta moze byc w jednym dziale a muzyka klubowa jako oddzielny.
ja moge sie tym zajac tylko potrzebuje utworzenia dzialu
pozdraiwam i prosze o rozpatrzenie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).