Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Na skrzynce gmailowej: 6 listopada 2006. Nie czyszczę, bo mi się nie chce. Pierwsza wiadomość: mail powitalny od Zespołu Gmaila.
Za to na poczcie tlenowej: 13 maja 2005. No ale tam jeszcze kiedyś czyściłam.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
ja mam 13 05 2002 Powitalny od Czaterii, oczywiście na mojej pierwszej poczcie, oczywiście w chwili w której sporo domen było jeszcze wolnych najatrakcyjniejsza dla mnie (12 lat) okazała się być buziaczek.pl pfff
26.06.2011 wiadomość od kolegi. Wcześniejsze maile mam usunięte, a konto mam od 22.07.2006 . Teraz też przydałoby się posprzątać bo mam aż 43 strony wiadomości z tego 400 nieprzeczytane
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).