Mniej-więcej regularnie czyszczę skrzynkę, więc ta, z której korzystam, sięga raptem do sierpnia tego roku.
Za to zaglądam czasem do mojej pierwszej skrzynki, której początki sięgają roku 2002. Zabawnie jest zobaczyć, do jakich newsletterów zapisywałam się jako nastolatka
11. 04. 14 czyli ma kilka dni. Staram się tak zarządzać pocztą by skrzynka odbiorcza była pusta. Zachowałam maila z 11.04 bo to rezerwacja biletu. Gdy go zużyję maila usunę.
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-04-19, 21:45
Z 18 stycznia ubiegłego roku od Edyty doradcy finansowego zatem spam
Ja mało co usuwam, zostawiam wszystko na pamiątkę. Taki kolekcjoner śmieci ze mnie
14.12.2009. - jeden z fajniejszych maili od osoby, z którą już nie mam kontaktu, a z którą wiązała mnie szczera, bezinteresowna przyjaźń i dzięki której (poniekąd) poznałam swojego męża. Ludzie się zmieniają, niestety, i czasem zerwanie kontaktu pomaga nie znielubić kogoś na amen, zaś archiwalne maile przywołują dobre wspomnienia związane z daną osobą i tonują emocje, gdy nawet na odległość chciało by się ją udusić własnymi rękoma.
Ostatnio zmieniony przez kuma 2014-05-16, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Gattsu [Usunięty]
Wysłany:
2014-05-12, 16:54
26.05.2010. Czyli całkiem niedawno
Ale mam też stare, zapchane reklamami konto na o2, gdzie maile są z 2005 roku
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).