Wysłany:
2012-05-10, 01:23Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce?
Luźny temacik dotyczący poczty elektronicznej. Zalogujcie się na Wasz e-mail (ten, z którego korzystacie najwięcej) - sprawdźcie jaką datę i godzinę ma najstarszy list? od kogo jest (rodzina, znajomi, praca, spam)?
moją pierwszą skrzynką była chyba ta na wp.pl (dzisiaj służy za spamową), tam mam wiadomość z 14 Marca 2004 21:42 od Forum SiteQL, ale pewnie nie była pierwszą.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-05-10, 08:22
Natomiast ja regularnie czyszczę swoją pocztę zostawiając na niej jedynie bardzo istotne dla mnie rzeczy - ostatnia wiadomość na gmail pochodzi z 16.07.2011r. i dotyczy pracy nad nagłówkiem oraz gwiazdkami oceny na bloga, którą wykonał brat mojego kumpla.
Z kolei na mojej pierwszej poczcie, o2, również usuwałem wiadomości na bieżąco - ostatnia pozostawiona wiadomość jest z 12.09.2010r. i zawiera ona zdjęcia z wakacji mojego brata Szczerze mówiąc, całkowicie zapomniałem o ich istnieniu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2012-05-10, 12:25
o, aż zajrzałam na swoje poczty
każdą odbieram codziennie, więc...
najstarszy mail jaki posiadam pochodzi z 03.01.2002 z godziny 20:26 (poczta na onecie)
jednak jeśli chodzi o to kiedy ten adres mailowy był założony to gdzieś na początku roku 1998 (pamiętam dokładnie, bo wtedy zaczęłam chodzić do szkoły językowej Empiku i miałam za darmo wejście do ich kafejki internetowej ^^)
Na pocztę loguje się codziennie jak tylko włączę komputer więc jest bardzo czysta
Ostatni mail w folderze:
Odebrane - 09.05.2012 07:08 - "Twoja cotygodniowa informacja na temat strony na Facebooku" (I tak pewnie za chwile trafi do kosza )
Kosz - 26.04.2012 09:48 - "Faktura do pobrania"
Ja używam różnych kont, ale jedno ze starszych, z którego wciąż korzystam - na o2 - najstarszy mail tam jest z datą 2005-03-23 18:20 i jest powitaniem pocztowym (zostawiłam na pamiątkę).
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Moje najstarsze dawno już nie istnieje, było na go2.pl z samego początku jego działalności , gdy jeszcze portal ten był normalnym portalem a nie miejscem dla ludzi po lobotomii.
Najstarsze z aktywnie używanych to 2005 rok. Co ciekawe struktura dawniejszego internetu (połowa lat 90-tych) właściwie nie wymagała posiadania emaila. Dziś to niemożliwe.
krzysiekg65, odbierasz maile i wyrzucasz? nie przechowujesz nic na skrzynkach?
Dokładnie jeśli coś wartościowego jest to może z tydzień poleży a później i tak wszystko ląduje w koszu, nic nie trzymam bo nie mam w sumie takiej potrzeby.
Jak można wyrzucać pocztę Ja mam nawet kopie zapasowe swoich archiwów pocztowych. To tak jakby opróżniać zawartość całego dysku twardego co jakiś czas - dla mnie niemożliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).