Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-06, 17:07
nie wiem co gra Happysad bo przesluchala tylko jedna ich piosenke metal to nie jest, ale nie sadze zeby ktokolwiek twierdzil ze jest. N'talia raczej wymieniala zespoly ktore przewalkowuje przez playliste.
Album ckod moge wrzucic, uprzedzam jednak ze mi nie odtwrza piosenek ktore ktos zapisal w formacie *.mpc Apropos, wie ktos czym mam t dranctwo otworzyc ? Byloby fajnie gdybym mogla w koncu posluchac tej plytki
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Wysłany:
2006-04-06, 19:46
mozna przyjac ze od metalowych strun gitary elektrycznej
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-06, 21:11
takie są skutki rozdzielania tematu Nie mówiłam, że happysad to metal :> musiałabym być chora na łeb żeby tak uważać :>
Georgiana, niepotrzebnie Was fatygowałam, już mi się ściąga z emułka :p (15,7% xP)
[ Dodano: 06-04-2006, 22:27 ]
p.s. a ściągałaś z:
[OCENZUROWANO]
? mam nadzieje, że w moim zipie będa *.mp3 xD
//z takimi rzeczami to poza forum prosze...//moron
edit: y? ja się jej pytam, a nie każę ściągać //////////////////////////////////////
Słuchał ktoś kiedyś Behemota? To jest typowe darcie mordy, okropieństwo
Nie lubię tego typu zabardzo, jedynym ulubionym cięższym brzmieniem dla mnie jest Sepultura - jakoś wybija się spośród tych bełkotów i daje sie słuchać.
Wysłany:
2006-04-28, 22:58
Jest taki filmik krazacy po netcie do piosenki soad, plik zatytuowany jest system f a down syndrome i dwoch kolesi wygina sie do muzyki na krzeslach biurkowych jeden jest boski, a drugi jeszcze bardziej boski, robia z siebie glupkow i sa pozytywnie zeschizowani dzieki temu glupiusiemu filmowi pokochalam toxity i tak oto zaczelam sluchac innych piosenek zespolu, ktore rzecz jasna trafily mi do serca. podsumowujac, system jest w deche
Pani M. o_O? [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-05, 16:09
Hm. Lubię słuchać metalu. Ostatnio mam manię na Slipknota [słyszał ktoś?] i Sepulturę. A tak poza tym to szczerze mówiąc nie lubię Metallici o_O.
Wysłany:
2006-06-06, 18:04
Slipknot drażni moich rodziców Puszczałam go tak często, że trochę mi się przeżarł. Za Metallicą nie przepadam, ale posłuchać mogę. Mają kilka lepszych i gorszych kawałków. Aleświat ich kocha...
Wysłany:
2006-06-20, 22:44
Co wyście się wszyscy na to tokio hotel uwzieli Mam ttaj na myśli głownie szkoły podstawowe i przedze wszystkim gimnazjalistów. Jak sie nie podoba, to nie słuchać, swoje zdanie możecie mieć, ale jeździć przy każdej okazji ? kochani, szanujmy się. Ja raczej pobluzgałabym różowo-czarnym fankom i antyfanom. Żenada.
[ Dodano: 26-06-2006, 12:05 ]
Moron, czy to ze lubisz Lordiego mial byc sarkazm, czy moze mowiles powaznie :>? Mam wlaczone mtv/vive+ od 8 rano i co 20 minut puszczaja ta mhooooczna piosenke - 'hard rock halleluja' - az mnie cos sciska kiedy tylko slysze ten refren. To jest straszne.
Ogladajac do tego teledysk po raz1wszy smiac mi sie chcialo kiedy zobaczylam wladce i jego orkow z instrumentami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).