Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-02, 10:41
Niekoniecznie. Przeslanie konkretnej piosenki mailem mniej czasu zabiera niz wyszukanie jej przez jakis program i sciagniecie, bo tez soundtracki nie sa tak popularne jak "normalna" muzyka.
Poza tym to jest propozycja, na ktora sie powinno odpowiedziec albo dziekuje tak, albo dziekuje nie. Opcja, ktora ty przedstawilas jest niemila dla tego kto cos proponuje.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
słucham S.O.A.D, genialni są, co do Offspringa to kłóciłabym się czy to metal ponieważ traktowani są jako kolebka kalifornijskiego punka tudzież punk-rocka i ja do takich ich zaliczam
Mam kilka ulubionych kapel metalowych: Sepultura, Metallica, Kat, Cradle of Filth, nieistniejące juz polskie Illusion...
Mnie bardziej ciągnie pod gotyk i folk niz metal:
Era, Enigma, Enya, Theatre of Tragedy, Nightwish, Lesiem .. długo by wymieniać
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-02, 15:50
Slucham theatre of tragedy... muzyka zespolu jest niesamowita, chociarz teraz nieczesto do niej wracam. Kiedys w zyciu mialam taki etap full fo mrok and smileless, ale to juz sie chyba skonczylo
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-03, 07:12
Ja podobnie , kiedyś słuchałam dużo panka , metali itp teraz owszem dalej lubie te muzyke , ale lubie tez coś wyciszajacego posłuchać .
Vader mnie drazni ... nie lubie takich zespołów , bo dla mnie to nie muzyka
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-03, 14:59
A ja nigdy nie słuchałam death metalu, folku i tym podobnych Nie mogę strawić Nightwisha, Iron Maiden, Megadeth i reszty w tym stylu Z mocniejszych brzmień to tak, jak już mówiłam, tylko SOAD, GA i trochę polskich, ale to w sumie nie-metal :p Czyli coś w stylu C.K.O.D. ...no i popularny happysad :}
Kto ma emule i mi ściągnie płytkę CKOD '2006' (mam edeka :p)???
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-05, 12:00
Happysad to raczej nie metal, przynajmniej dla mnie. Słuchał ktoś kiedyś Behemota? To jest typowe darcie mordy, okropieństwo
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).