Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-31, 20:45
Ja nie slucham i moze dlatego nie moge skojarzyc zadnej kapeli z tym gatunkiem. Kto przykladowo jest reprezentantem metalu?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2006-03-31, 20:49
wydaje mi się że Metallica bo jest jeszce takie coś jak hard metal i tu podobno jest taki zespół jak Vader
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-31, 21:49
vader gra dethmetal
jest wiele podgatunkow metelu i nie kazdy zespol grajacy metal poswieca sie wylacznie temu gatunkowi muzyki (np. the skillet). Z bardziej popularnych zespolow ktore skojarzyc mozecie, a graja metal, to : korn, system of a down, iron maiden (jesli tego nie znacie to lapie zgon), apcalyptica (jest ok, ale raczej lekka), blind guardian, deftones, manson, disturbed, dry cell, bad relgion (COOOL), the offspring, cradle of filth, dream evil, moze jeszcze trapt (ale oni mi strasznie pod linkin park i limp bizkit podchodza), nilsi sa mniej znani, ale za to ostro graja ( w sumie to czasem mi przy nich glowa siada), calvaria (kosi mozg), kat..., narazie mam pustke w glowie, ale jesli cos sobie przypomne, to dopisze.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-31, 23:27
Wow Georgiana jak pięknie to tutaj wymieniłaś, no no
Ja kiedyś kochałam wręcz black i death metal.. Teraz już prawie w ogóle nie słucham tej muzyki.. Ale jeśli już się zdarzy to słucham z wielką przyjemnością, bo gusta muzyczne się mi nie zmieniły Mocne brzmienie to jest to!! Chętnie słucham dużo lżejszej muzyki, jednak metal będzie zawsze częścią mnie
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-31, 23:42
nie no co ty ;pwiecej komentowaam niz wymienialam, pozatym pisala w editcie z biegu i w dodatku go zmienialam.
ja juz nie cgce sluchac tak ciezkiej muzyki, a z powodu prostego - stracilam ochote, przestalo mnie to bawic w takim stopniu. Moze to byl okres buntu w moim zyciu podoba mi sie metal, ale staram sie wyciszyc bo tak czuje.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-02, 01:00
hm, z tego, co tu przedstawiła Georgiana, to słucham najwięcej S.O.A.D. -> ubóstwiam :} no i może trochę korn. Z apocalyptic`y podobało mi się nothing else matters ;} ... Z ostrzejszego brzmienia słucham jeszcze Guano Apes, Linkinów i kilka innych, ale to chyba już nie metal? W sumie to słucham kawałków, które mi się podobają, nie zwracając uwagi na ich tak zwany 'gatunek' ;}
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-02, 09:52
To ja znam niektore z tych kapel i slucham ich, a wczoraj sciagnelam sobie soundtrack z Underworld 1 & 2 Fajne metalowe brzmienia, jak ktos mialby ochote na jakas piosenke, do moge przeslac
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-02, 10:19
jak ktos mialby ochote na jakas piosenke to by sobie sam ściągnął
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).