Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-07-24, 22:53
Ja też kocham W ubiegłym tygodniu przeżyłam serie ok 40 koncertów (ale w tym kilka reggae - np. habakuk). Bozie, uwielbiam wakacje
[ Dodano: 25-07-2006, 00:02 ]
Apropos, zachęcam do przesłuchania bardzo przyjemnej piosenki "I do" z repertuaru October Light na http://www.myspace.com/octoberlight Reszta udostępnionych piosenek moim zdaniem jest trochę badziewna.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-17, 22:10
Ja kocham ten gatunek. Bez tego nie da się żyć!
Metallica, Nirvana, SOAD rlz!
m!s!3k napisał/a:
wydaje mi się że Metallica bo jest jeszce takie coś jak hard metal i tu podobno jest taki zespół jak Vader
Nie ma hard metala, tylko heavy metal. Jak cos to hard rock.
ama [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-25, 19:52
hm.. cóż ja raczej słucham ostrzejszych brzmień niż wcześniej wypowiadający się...
WIELBIĘ Bluesowego Chrystusa z Polski Ryszarda Riedla
duma polskiego black metalu: Behemoth
duma polskiego death metalu: Vader
poza tym:
Myslovitz, TSA, Hunter, Moonlight, Cree, Artrosis, Kaczmarski, Closterkeller, O.N.A, Perfect, AION, Naamah, Via Mistica, Kult, Moonspell KAT Metallica, Black Sabbath, Led Zeppelin, HIM, Nirvana, Tool, Apocalyptica, Within Temptation, Rammstein, Nightwish, Iron Maiden, Marilyn Manson, Children Of Bodom, Gorgoroth, Nickelback, Pink Floyd, SlipKnot, Rhapsody, Sisters Of Mercy, Therion, After Forever, Theatres des Vampires, Slayer
Aagatka [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-28, 17:03
hmm... wole punka i rocka ale czasami sobie poslucham In flames czy metallici
mika [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-06, 08:33
Hmmm... Ja ostatnio byłam na koncercie shizmy:P i było zajefajnie.Ale i tak bardziej wole punk rock.
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-03, 15:10
Teoretycznie lubie i punk rock, i metal, i rock zwykły (chociaż z nastawieniem na dwa pierwsze). Zespoły: SOAD (słucham ostatnio na okrągło - po prostu ich ubóstwiam ), Korn, Nirvana, Metallica, Rammstein, Bad Religion, Cool Kids of Death i często to co znajduje się u mojej siostry na dysku (wszystkie ma najbardziej znane zespoły metalowe i rockowe ). Trochę też słucham lżejszych kawałków (głównie Green Day, Gorillaz).
P.S. Z chęcią pogadam z każdym o Systemie
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-11-03, 16:07
Nie moje klimaty ostatnio u mnie na osiedlu byl koncert zespolu Odzdzial zamkniety (nie wiem co to za rodzaj muzyki dokladnie) ale oczywiscie nie poszedlem
madz [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-03, 19:32
ja na przykład nienawidzę metalu (sama nie wiem czemu ;P) ale sapać na innych z tego powodu nie bede ;]
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-14, 20:52
Słucham metalu, uwielbiam tą muzykę. Fajne metalowe zespoły to : KoRn, Soulfly, Sepultura, Slipknot, Cradle of filth. Przy tej muzyce moge się zrelaksować, zabija złość, uspokaja mnie.
Exodus [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-09, 17:37
Ja to raczej goth-rock, czasem jakiś fiński metal np. Children Of Bodom [choc z tego co wiem różnie są kfalifikowani ] Zależy od nastroju
Mat [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-08, 13:28
Georgiana napisał/a:
Z bardziej popularnych zespolow ktore skojarzyc mozecie, a graja metal (...) bad relgion
BR nie gra metalu.
m!s!3k napisał/a:
bo jest jeszce takie coś jak hard metal
wiem co masz na mysli, ale taki termin nie istnieje.
Htsz napisał/a:
a to określenie 'metal' to od czego tak wogóle ?
na poczatku byl rock [skala], potem muzyka stwala sie coraz ciezsza, i kiedy wszyscy juz grali mocniej od hardrocka, zaczeto uzywac okreslenia metal [jakoby mocniejszego od skaly].
Artur napisał/a:
Nie moje klimaty ostatnio u mnie na osiedlu byl koncert zespolu Odzdzial zamkniety (nie wiem co to za rodzaj muzyki dokladnie) ale oczywiscie nie poszedlem
gratuluje inteligencji, nawet nie wiesz co kto gra, a unikasz.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).