Oczywiście, że Hip-Hop to muzyka! Kto śmie mówić, że nie? A jak to inaczej nazwać? Poezją? Każdym typ muzyki jest inny i czymś się wyróżnia. To, że hh najczęściej wcale nie brzmi jak muzyka wcale nie oznacza, że nią nie jest
Generalnie jest HH zaliczany do muzyki, chociaż ja bym nie zaliczył.
tobiasz, właśnie się przekonałam o tym, co wcześniej czytałam - że twoje posty to istna poezja i ten tylko sie dowie, ile znaczysz, kto zostanie przez ciebie rozbrojony i wkurzony twoimi właśnie... postami.
no cóż. ty lubisz Dodę, możliwe że Frytkę tez szanujesz, Naruto tez oglądasz, więc na temat twojego gustu wypowiadac się nie będe, bo i po co, skoro i tak widzę jaki jest...
ale weź ty się zastanów co ty piszesz i jak piszesz.
jeśli warna dostanę, to nosić go z dumą będę, iż przeciwko Tobiaszowi został on popełniony.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-02-24, 00:33
nevada menthol, nie dostaniesz, przynajmniej nie ode mnie . W każdym razie koniec offtopiku! Wróćmy do tematu!
Więc jak to jest z tym muzycznym superkiczem? Czy uważacie, że Jurek z Bagien też się do tego zalicza?
godson90
Wysłany:
2008-02-24, 11:16
Zzielona napisał/a:
Jurek z Bagien
Kobieto nie obrażaj Jozina z Bazin!
To jest Józek a nie Jurek... jestem zniesmaczony
A tak na serio to Jozin z Bazin jest spoko... i piosenka wpada w ucho. Nie zapomnijmy że piosenka została nagrana w 1978 roku,na tamte czasy to był hit ;D
I teraz też ta piosenka jest hitem i nie warto mówić że jest to "muzyczny super kicz".
[ Dodano: 19-05-2008, 15:41 ]
No i cos z jakies tam serii ...od 18... zapewne szanse na to ze wlaczy to jakis dzieciak, wzrosly kilkakrotnie
http://pl.youtube.com/watch?v=9G-6_2bzi7c
Jak bylem mniejszy, to czesto z bratem podkradalem sie do pokoju siory i wlaczalem kasete z takimi piosenkami i ta tez tam byla, to juz bylo lata temu, stare, ale jare
no cóż. ty lubisz Dodę, możliwe że Frytkę tez szanujesz, Naruto tez oglądasz, więc na temat twojego gustu wypowiadac się nie będe, bo i po co, skoro i tak widzę jaki jest...
Tobiasz, to dawno i nie prawda, a Nevada naprawde rzadko tu bywa, nie zawsz jestem kochany, ale jednak nie dlugo mozesz miec blokade pisania, z moje jakze dobrego serca, radze cie, przemilcz, to co napisala, choc o Naruto to byla glupota, bo tez ogladam, choc nie przepadam za Anime, bo to gowno.
I o gustach sie nie dyskutuje.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
http://www.youtube.com/watch?v=iHYIbDwYQ3A
Debila piosenka, ale polecam raz przesluchac, wpada w ucho, mimo ze to kompletnie nie moje klimaty. A teledysk nie taki najgorszy, fajne cycki ma Zoska.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-12-25, 18:44
Kicz 2011? Z pewnością najnowszy album Davida Guetty oraz Pitbulla, którzy postawili na maksymalnie wtórne i oklepane pseudoklubowe bity - dziwię się osobom, które na to lecą...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).