godson90
Wysłany:
2008-02-06, 22:05
m@tarci napisał/a:
Kicz dla gwiazd to nic wiecej niz styl.
Racja. Śmiech Dody jest jej wizytówką ... a jej śmiech jest kiczem i mieszaniną chamstwa.
Przez swój śmiech i głupie zachowanie promuje swój styl a w ślad za nią idą młode blondi...
Aduś napisał/a:
doda nie jest ani wzorem do naśladowania
No niestety są ludzie (kobiety) które chcą być takie jak ona
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-07, 11:55
po pierwsze, kto każe naśladować Dodę? czy ktokolwiek mówi, że gwiazdy trzeba naśladować? nie. poza tym, chciałabym zauważyć, że bez takich osób jak ona czy jakaś Gosia "trzy cytryny" Andrzejewicz nie byłoby o czym rozmawiać. takie osoby nadają kolorystyki do naszego nudnego życia, które ma tendencje do kręcenia się wokół polityki jedynie. kicz jest modny, nie zapominajmy o tym.
jeśli Doda jest ta zła, to kto jest dobry? jest w ogóle takie pojęcie jeśli chodzi o showbiznes? nie sądzę. każdy orze jak może, a słowa mało konstruktywnej krytyki odczytywane są jako zazdrość.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Ostatnio zmieniony przez Asiek 2008-02-07, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Techno, disco polo, hip hop. Tych gatunków, których wymieniłem nie da się słuchać.
mam pytanie: czego słuchasz?
Niestety większość techna to badziewie. Zmieniłem zdanie od tamtego czasu. Są wyjątki, ale zazwyczaj to są czyste łupanki. O disco polo i hip hopie nadal mam to samo zdanie co dawniej.
Nigdy mnie to nie interesowało ile odmian i gatunków ma techno.
godson90
Wysłany:
2008-02-09, 15:07
Tobiasz napisał/a:
O disco polo i hip hopie nadal mam to samo zdanie co dawniej.
Powiem tak... disco polo jest fajne i bardzo fajnie się przy nim bawi. Ty pewnie podpierasz ściany na zabawach więc Ok.
Hip-hopu trzeba umieć słuchać... gdybyś wiedział o czym mówie to byś zakumał o co tak naprawde chodzi.
Ty w hip-hopie widzisz tylko białasów i murzynów którzy się wyginają na boki z fajnymi panienkami.
A słuchałeś kiedyś K44,Paktofonike itd.? Chyba nie... więc prosze Cie o cisze ;]
tobiasz, to weź posłuchaj takich odmian techno jak trance, techno trance, chullout ambient psy, goa, drum'n'base. na winampie stacje radiowe internetowe nadają taką cudną muzykę.
a jakbyś posłuchał kawałka kalibra "Bądź a klęknę" to inaczej byś o hh gadał.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).