moja w podstawowce od niemca to historia taka popierzona ze szok na jej lekciach robilo sie co chcialo klasowki pisalem z ksiazka na parapecie iw ogole na dodatek nie umiala cicho mowic, a teraz mam super babke od niemca:D
Ja bym chciała miec niemca ale normalnie ostatni raz niemiecki miałam tylko w III klasie i do tego było strasznie.Na początku wszyscy hurra!Jak nauczycielka powiedzialal , ze bedzie niemiec.A potem wszyscy na lakcjach gadali wysyłali liściki i w ogole było kiepsko..:/
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-12-08, 19:01
Zdecydowanie Informatyka i Technika ..
Angielski Fizyka i Matma Odpadają
Nauczyciele nie stosują się do przepisów Które Wprowadził Pan Romuś ..
Ale co to by było gdyby oni nam zaczeli wszystko wytykać
Szkoła powinna być obowiązkowa dla przedmiotów ścisłych ..
bo to nie fair że ja w 1 gim. miałem fize a Mój kolega z gim. obok jej nie miał .
Ah... Ten Romek
Ja lubię WF i anglika, z matmą nie jest najgorzej, ale polskiego, biologii, chemii i techniki nienawidzę. W podstawówce dla przykładu z biologii i polskiego miałem 5, a teraz 1/2. Niemieckiego też nie trawię, ale się nie wlicza Za to anglik mi bardzo dobrze idzie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-01-07, 12:31
Cieszę się, że nie jestem osamotniona
Natka [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-28, 11:27
Ja lubie w-f - nie trzeba na nim dużo mysleć
Nie lubie historii - zbyt duzo dat
Lubie tez angielski -mam do tego głowe lubie sie uczyć słówek
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-28, 22:40
Najlepsza jest Analiza Matematyczna bo ją dzisiaj zaliczyłam
Blogers [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-09, 23:30odp.
hmmm... ciekawe jak powiem, że matematyka i fizyka + informatyka - dlaczego takie przedmioty, jestem na profilu matematyczno - fizycznym :P:P zmusza to do logicznego myślenia oraz przedmioty konieczne na studia przyszłe.. zwała.. a nie powiem już o rozszerzonej maturze będzie ciężko ale wszystko jest do zdania
Molly66 [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-10, 13:45
mam dopiero 12(skończe w marcu). Lubię Informatykę i Uwielbiam J.Angielski niektórzy mówią, że z Angielskiego jestem Kujonka! a może to prawda
Alexei [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-11, 11:00
Hm. Ja na pierwszym miejscu stawiam Język Polski, ze względu na moje zainteresowanie literaturą oraz zdolności do pisania, a także dlatego, iż nienawidzę osób z niskim poziomem leksyki, a taki właśnie posiada reszta nauczycieli. Lubię również Zajęcia Biblioteczne, gdyż mam je zamiast Wychowania Fizycznego (zwolnienie do końca życia, chyba, iż na operację się odważę), a na nich mam ciekawe zajęcia - zajmowanie się układaniem książek, praca przy komputerze, czy też wyszukiwanie wierszy. Z przedmiotów szkolnych lubię jeszcze Biologie, gdyż związana jest z naturą, a tą kocham ponad życie. Informatyki zaś (mimo, że jestem w klasie mat.-inf.) nie lubię, gdyż moja wychowawczyni, która tą informatyczką jest, traktuje nas bardzo nieprofesjonalnie i nawet sama nie potrafi zainteresować nas przedmiotem. Uczy rzeczy prostych, typu obsługa Worda, którą mieliśmy w klasie VI. Matematyki nienawidzę, choć potrafiłabym ją zrozumieć - nie chcę. Wolę marnować czas przy kompie, niż uczyć się matmy. Zadania odrabiam w pół minuty i wracam do Internetu. (;
papuzka [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-11, 21:06
Najbardziej lubię biologie, informatykę, chemie, matematyke i czasem polski (zależy co robimy).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).