Najbardziej to chyba zawodowe tzn. urządzenia techniki komputerowej, programowanie strukturalne i obiektowe, systemy operacyjne i sieci komputerowe, oprogramowanie biurowe, zajęcia specializujące, technologia informacyjna (ale to już ma chyba każdy) a potem to historia, w-f , j.polski, j.niemiecki i przysposobienie obronne
Ja tam lubię matematykę, polski, niemiecki i anglik Dlaczego? Bo uwielbiam algebrę, lubię czytać( ) i poznawać j. obce Religia też jest spoko, bo katechetka wychodzi na całą lekcję Ale nie znoszę natomiast historii i WOS-u , bo i z histy i z WOS-u jest ta sama nauczycielka a tłumaczy ona tak, że można zasnąć... I to byłoby na tyle
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-05-29, 21:06
Wiem, ze nienawidze J. Niemieckiego i Matematyki.
Moim ulubionym przedmiotem jest J.Polski, z panią na lekcji mozemy przeklinac, mowic o wszystkim, robić wszystko, doslownie, dlatego lubie ta lekcje .
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-05-29, 21:26
hyhy, moglem tego tu nie pisać. Zakładają monitoring w szkołach . Na korytarzu co jets polski, zobaczyli jak nasze drzwi wylatuja z zawiasow i spadają - podczas polskeigo , ale pani wytlumacyzla sie, ze poszla do ubikacji.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Ja lubię geografię, biologię i WOS, natomiast nieznoszę matematyki, fizyki i religii (katechetka przez godzinę gada o "łacinie podwórkowej".)
janex [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-12, 16:56
Lubię geografie, angielski, w-f. Lubiłbym też informatykę, ale w tej klasie nam ją skasowali i na jej miejsce dali technikę, której nienawidzę.
Lizzie Swann [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-12, 17:52
W Angielskj szkole lekcje wyglądają trochę inaczej... Ale przedmioty takie same...
Lubię aktorstwo, Informatkę, i jeden rodzaj techniki, mianowicie taki, że gotujemy sobie różne rzeczy Nie lubię za to normalnej techniki, bo trzeba się babrać z narzędziami. Niezła była ostatnio przyroda (albo jak mogę to nazwać), podgrzewaliśmy za pomocą palnika wodę, i po 6 minutach osiągnęła 100 stopni. Zresztą szkoła Anglii jest fajna
Maitresse [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-21, 21:45
uwielbiam lekcje jezyka polskiego z najlepsza nauczycielka w moim miescie. jest wymagajaca, to fakt, ale potrafi przekazac swoja wiedze i pozwala podzielic sie juz zdobyta przez nas, uczniów. Czy lubię szkołę ? - OCZYWIŚCIE
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-22, 11:28
ja zawsze kochala lekcje angielskiego , na których zaginaliśmy nauczycielkę pytaniami w stylu "jak jest skafander nurka po angielsku czy raciczka " konczylo się to zawsze wyproszeniem , uwagami, "oskarami" albo przypuszczeniami?!:P ze "robicie ze mnie idiotke" prawda byla taka ze owa Pani konczyla najgorsza uczelnie lingwistyczna we Wroclawiu a wiedze miala ZNIKOMĄ
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).