Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-06-15, 20:24
kocham polski i chemię [kiedyś nie lubiłam chemii, ale jak bardziej się przyłożyłam, to ten przedmiot wydał mi się fascynujący ;p]
jakoś tak tylko nie przepadam za francuskim, bo musiałam się uczyć go na szybko i to tylko jeden, ostatni rok, więc niezbyt dobrze mi to wyszło. a reszta przedmiotów ujdzie, każdy lubię po trochu ;d
O ile pamiętam to chyba tylko 5 albo 6 osób lubi historię. Ja wprawdzie jestem dopiero w 4 klasie, ale zawsze uważałem że to fascynująca dziedzina wiedzy. Grzechem jest nie wiedzieć kiedy nasi praprapraprapraprapraprapraprapradziadowie wywalczyli niepodległość polski czy innych takich rzeczy. A daty? To się jakoś da przeżyć.
______________________________________________________ Jeżeli czytasz to co jest tutaj napisane, dla dobra twojego i całej ludzkości radzę ci: znajdź sobie dobrego psychiatrę, TERAZ!!!
Wysłany:
2009-09-29, 19:57
Cytat
Grzechem jest nie wiedzieć kiedy nasi praprapraprapraprapraprapraprapradziadowie wywalczyli niepodległość polski czy innych takich rzeczy.
Nie widzę w tym nic grzesznego.
To tak samo jak ja mogę powiedzieć, że grzechem jest nie znać, z czego zbudowany jest świat, jakie siły w nim zachodzą, jak zbudowane są cząsteczki budujące nasz organizm~
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-30, 14:30
Cytat
To tak samo jak ja mogę powiedzieć, że grzechem jest nie znać, z czego zbudowany jest świat, jakie siły w nim zachodzą, jak zbudowane są cząsteczki budujące nasz organizm~
Zgadzam się! Nie wiesz jak wygląda struktura zawiązków organicznych budujących organizm człowieka - jesteś grzeszna! :p
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek 2009-09-30, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
Grzechem jest nie wiedzieć kiedy nasi praprapraprapraprapraprapraprapradziadowie wywalczyli niepodległość polski czy innych takich rzeczy.
przecież nie trzeba tego wkuwać. zawsze można zajrzeć do książki albo do internetu
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-09-30, 18:22
Valtor napisał/a:
A daty? To się jakoś da przeżyć.
porozmawiajmy za kilka lat daty się da przeżyć, owszem, ale tylko gdy nie trzeba się ich uczyć ;P
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Dobrze, Hotaru. Nie mówię że trzeba wkuwać, ale na historii można nauczyć się wielu innych ciekawych rzeczy. Poza tym, ja mam inny punkt widzenia bo zamierzam w przyszłości zostać historykiem, a moim celem życiowym jest odwiedzić Biskupiński rezerwat archeologiczny. A przyrodę też lubię .
______________________________________________________ Jeżeli czytasz to co jest tutaj napisane, dla dobra twojego i całej ludzkości radzę ci: znajdź sobie dobrego psychiatrę, TERAZ!!!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-30, 20:46
Valtor napisał/a:
A przyrodę też lubię .
Jeżeli mówisz o przedmiocie to tylko w podstawówce ma się "przyrodę". Później to się dzieli na biologię i geografię.
Valtor napisał/a:
zamierzam w przyszłości zostać historykiem,
a konkretniej?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-09-30, 21:00
Krzysiek napisał/a:
Felixiss, Ty się uczysz dat? Ja nie
a jak myślisz? oczywiście, że nie.
tylko 2 razy podjęłam próbę nauczenia się - dwa razy skończyło się oceną dopuszczającą.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).