Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-22, 00:41
No właśnie... Te frytki - po pierwsze - wysuszają się... Jak wiadomo frytki są zrobione ze zwykłych ziemniaków, które po wysuszeniu są suszonymi ziemniakami. A suszenie jest to proces odparowywania wody (która uciekała dzięki nieszczelności słoika). Do tego sól... Ona też nieźle konserwuje. Ale proces wysuszania to przede wszystkim! Ponadto dopływ tlenu, a raczej jego niedobór, robił swoje...
A ja wcale nie jem, z powodu braku jakiegokolwiek fastfuda w miescie, a raczej wsi - wszyscy spieraja sie ze mna ze to miasto, jak takie cos da sie nazwac miastem, nie ma nawet centrum handlowego czy kina/teatru.
Jak jezdze do Lublina do znajomych czy z jakas siostra, to jak juz idziemy cos zjesc, to do restauracji albo jakiejs knajpy, tylko kilka razy znajomi z forum zabrali mnie do maca, raz dlatego ze myslali ze jak jestem najmlodszy to mi sie to spodoba... byl nawet slizgawka.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
majsi21 [Usunięty]
Wysłany:
2008-11-12, 15:21
Nie jem mięsa żadnego prócz cycka kurczaka (z raz na miesiąc i to po odkrojeniu wszystkich białych niteczek;]) wiec jedzenie w maku odpada. No kilka razy jadłam frytki ale nie bardzo mi podeszły. Lepiej nie truć sobie organizmu takim jedzeniem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).