gdyby to była ryba, to rzeczywiście byłaby odżywcza
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-13, 15:55
Krzysiek napisał/a:
Bartek, Ty zbereźny człeku!!!
Ja zbreźny ?
Dzisiaj zapytałem nauczyciela pytając na kogo się patrzy, Kobieta odpowiedziała mi
"Na Ciebie Kochanie" , zburaczałem, ale wybrnąłem proponując jej że może przesiąde się z ostatniej do pierwszej ławki
nie jem nic poza czizburgerami, ale nie nastawiam się że to co jem to mięso, ryba i bułka no i najlepiej dobrane warzywa, a frytki są z najlepszych na świecie ziemniaków i mają tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle składników odżywczych
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-15, 13:14
AnulkaNW napisał/a:
Ja lubie jedzenie z mcdonalda ale mało kiedy tam wpadam, raz na parę miesięcy, wole mniejsze knajpki
Ja może nie tyle co mniejsze, co majace swój własny klimat. W każdym McD. jest podbnie, czy to jesteś w twoim mieście, czy Niemczech, czy Korei Południowej...
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-27, 17:36
Odkąd przeszłam na wegetarianizm to moze ze dwa razy byłam na frytkach i coli Poza tym staram się unikać fast foodów.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).