Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-01-26, 15:02
Amira napisał/a:
Nie powinno się w ten sposób oceniać ludzi.
Ale ja nikogo nie oceniam w ten sposób. Coś Ty się tak uczepiła oceniania? Jak dla mnie to ktoś może używać mąki zamiast pudru i robić inne dziwne rzeczy ze swoją twarzą i resztą ciała, ale według mnie to wygląda źle i tyle. I nikt mi swojego zdania nie wciśnie.
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-01-26, 17:05
Chce się paćkać po twarzy niech się paćka, mi to lotto.
A w ogóle to równouprawnienie jest , więc trudno żeby jedynym akceptowanym u faceta elementem makijażu był pingiel pod okiem jak mu kolega "przylutuje"
Kiedyś było wielkie halo z tego powodu, że kobiety obcinały włosy czy zakładały spodnie, więc jak chce niech łazi. Nie używam osobiście, ale mnie nie przekonałby nikt, że "to było co innego", bo wtedy na pewno nie było tzn. była to nowość, ale nie ma że lepsza czy gorsza, bo dotyczy to tak samo człowieka, no i ludzie się w końcu do tego przyzwyczaili
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-26, 19:19
Htsz, adminie! nie czytasz uważnie! my mówimy o kolorze śliwki czyli nie transwestyta a ciapciak, któremu przylutowali, jak to się ładnie Ojciec Redaktor wyraził
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-01-26, 20:40
Tylko pamiętajcie niewiasty, to że się chłopy emancypują to nie znaczy, że jako oczekiwane od was prezenty zaczniemy preferować kwiaty czy kosmetyki. Mimo wszystko chłop to chłop i lubi przede wszystkim "napoje z procentami" i dodam jeszcze, że nie zacznie nas głowa boleć przed kładzeniem się spać
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-26, 22:31
Ojciec Redaktor, Ty znawco kobiet! a ja już kwiaty pozamawiałam i perfumki słodkie kupiłam! trudno, dla mnie będą
Ojciec Redaktor napisał/a:
i dodam jeszcze, że nie zacznie nas głowa boleć przed kładzeniem się spać
ale Cię doświadczyły, kobiety niedobre nie wiem z kim Ty się zadajesz!
Miałam kiedyś w szkole rodzeństwo takie... Dziewczyna z tapetą do zniesienia, ale jej brat korzystał z podkładu, który ni w ząb nie pasował do jego karnacji wszyscy się z niego śmieli, ja też , ale myślę sobie, że by tak nie było, gdyby o siebie lepiej zadbał...
i tak go później ze szkoły usunęli...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).