...czysty, pachnący i ogolony!
Nie każdemu jest do twarzy z zarostem
A co do kremów... nie miałabym nic przeciwko, gdyby mój mężczyzna ich używał. To prawie to samo co balsam po goleniu, a do tego typu kosmetyków nikt się nie przyczepi
Facet to facet,a nie kobieta... To kobieta się maluje nakłada makijaż,a nie facet... Niedługo zaczną jeszcze nogi wszyscy golić ; P
Faceci depilowali się już chyba o wiele wcześniej niż zaczęli malować ;d. Po drugie dziś już nie ma tego podziału "facet to facet, nie kobieta" w kategorii stylu, wyglądu, funkcji w społeczeństwie itp, a przynajmniej wyraźnie to słabnie. Niech się malują jeśli chcą. Mnie osobiście to razi i wygląda komicznie.
Oczywiście że jakiś podział istnieje i będzie istniał, lecz jest on dziś dość osłabiony. Raczej powiedział bym że to media promują taki styl bo ma na to podatny grunt, na tym zarabia, niż jak to ująłeś wulgarnie "pedalstwo" na siłę się chce w mediach pokazywać. Zresztą tu nie tylko o homo chodzi, ale też np. rozwój pozycji kobiet w społeczeństwie.
Sam czasami z make-upu korzystam, ale w 99% są to kwestie przed kamerą. Na codzień jakoś potrzeby nie czuję Ale tak naprawdę każdy ma prawo żyć jak mu się podoba, jeżeli nie wchodzi na pole innych ludzi i generalnie można wtedy zlewać, jak coś nam się nie podoba.
Sam czasami z make-upu korzystam, ale w 99% są to kwestie przed kamerą. Na codzień jakoś potrzeby nie czuję Ale tak naprawdę każdy ma prawo żyć jak mu się podoba, jeżeli nie wchodzi na pole innych ludzi i generalnie można wtedy zlewać, jak coś nam się nie podoba.
W fotografii czy przed kamerą make-up jest często konieczny, mam znajomych co malują się przed występami na scenie, każda cera w świetle silnych lamp świeci się Ale tak na co dzień to już przesada
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Jak dla mnie facet powinien pozostać facetem, a nie zamieniać się w Grodzką. Wiadomo, że każdy ma prawo robić to co chce, ale osobiście nigdy nie zrobiłbym nic w stylu malowanie ust, oczu, robienie makijażu itd.
Jak dla mnie facet powinien pozostać facetem, a nie zamieniać się w Grodzką. Wiadomo, że każdy ma prawo robić to co chce, ale osobiście nigdy nie zrobiłbym nic w stylu malowanie ust, oczu, robienie makijażu itd.
Pełny makijaż na pewno dodałby urody wolę facetów bez makijażu
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).