Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-27, 07:43
nie, został poproszony o odejście przez to, że nie był w stanie się włączyć do życia szkoły i odstawał panowie, to była szkoła katolicka. mało tolerancyjna.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-27, 15:21
toleruję, to może źle powiedziane, ale dla mnie jest OK wszystko prócz cieni, tuszu do rzęs, eyelinera, szminek, błyszczyków.
różne podkłady, pudry, balsamy są dla ludzi. a ponoć facet to też człowiek
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-01-31, 00:11
Ale te wszystkie gwiazdy są w ten sposób stylizowane, to się nie liczy . Dziewczyny, chciałybśmy mieć faceta, który rano w łazience, na zrobienie makijażu spędza więcej czasu niż Wy? Muahahaha!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).