Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-07, 16:09
Fanatyk napisał/a:
akie tam gadanie! Charakter, charakter... Liczy się ale pierwsze wrażenie robi wygląd. I to wygląd jest najważniejszy w pierwszych 5 sekundach kiedy to wyrabiamy sobie zdanie o danej osobie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-08, 18:51
Jeśli chodzi o ten kolor włosów to z moim chłopakiem jest tak, że teoretycznie lubi blondynki, ma fioła na ich punkcie, ale wszystkie kobiety, z którymi był przede mną miały ciemne włosy, co nie sprawiało, że były według niego mniej atrakcyjne. Sądzę, że kolor włosów nie ma tu większego znaczenia. Można sobie tak gdybać, że się lubi jasne włosy, albo ciemne, ale życie najczęściej jest przewrotne do tego stopnia, że jesteśmy zakochani po uszy w kimś, kto tak naprawdę nie jest w naszym typie. Tyle.
Dziewczyny z ciemymi włosami są najładniejsze.. Bo te blondi z niebieskimi oczetami, to juz przesada. Dziewczyny z ciemna karnacją, wloszki, latino chca byc blondynkami a blondi chca byc ciemne.. Ja mam włosy ciemny blond czyli brąz.. I to jest super.. Bo jakby nie jestem ani tą ani tą, P.S ani rudą xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).